hond in de natuur
Dierenarts in Den Helder

AniCura Pasteurstraat

Telefoon Openingstijden van vandaag
Gesloten

Voor spoed belt u naar bovenstaand telefoonnummer.

De dierenartsen van AniCura Pasteurstraat in Den Helder

Bij AniCura Pasteurstraat staan wij voor de beste zorg voor uw huisdier en persoonlijke aandacht voor u. Onze dierenkliniek is verbonden met AniCura Muggenburg in Schagen, waar u met orthopedische problemen bij onze specialist terecht kan.

Lees meer over ons

Aardige artsen en assistentes, die er echt voor je dier zijn.

Jaap Bekijk hier alle reviews

Nieuws

Ga naar nieuws

AniCura Pasteurstraat in Den Helder

Welkom bij AniCura Pasteurstraat! Uw dierenarts in Den Helder. Al ruim tien jaar streven wij naar zorg van hoge kwaliteit voor uw huisdier en naar persoonlijke aandacht voor u. Bij ons is ontzettend veel mogelijk en wij overleggen graag met u welke zorg het beste bij uw huisdier past. 

Op verschillende gebieden hebben wij veel ervaring in huis. Zoals hulp bij de zwangerschap van uw huisdier of als het gaat om gebitsbehandelingen. Daarnaast werken wij ook samen met orthopeed specialist Franc Viehoff.

Tweede locatie in Schagen - Muggenburg

Onze tweede locatie is gelegen in Schagen en heet AniCura Muggenburg. Op deze locatie hebben wij een röntgenapparaat, een echoapparaat en ons laboratorium. Het kan dus zijn dat we u vragen om naar deze locatie toe te komen wanneer dit nodig is om uw huisdier goed te behandelen. 

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Alle dieren en baasjes zijn anders en daarom vinden wij ook dat je niet alle dieren hetzelfde kunt behandelen. Ook is er vaak meer dan één behandeling mogelijk, dit bespreken we graag samen met u. Onze gepassioneerde paraveterinairen en dierenartsen staan voor u klaar met een luisterend oor.