dierenarts Papendrecht hond
AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Uw dierenarts in Papendrecht

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 19:00

Spoed buiten openingstijden? Bel naar bovenstaand nummer, u wordt doorgeschakeld naar onze kliniek met dienst.

De dierenartsen van Papendrecht

De dierenartsen van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek Papendrecht zijn letterlijk en figuurlijk altijd in beweging om uw dier de best mogelijke zorg te bieden. En dat voor een eerlijk tarief. Maak nu een afspraak.

Onze behandelingen

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan

Fantastische lieve artsen en assistentes. Ons Vienna is echt perfect verzorgd, voor, tijdens en na haar operatie.

Lizette Bekijk onze klantervaringen

Nieuws

Meer nieuws

Dé dierenkliniek van Papendrecht

Altijd op de hoogte van de laatste inzichten en nieuwste mogelijkheden. Dat kunt u verwachten van het team van onze dierenkliniek in Papendrecht. Ook voor advies over onder andere voeding en het reizen met uw dier naar het buitenland kunt u bij ons terecht.

Onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Wij zijn onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek, een groep samenwerkende dierenartsen in de regio. Doordat wij met meerdere locaties samenwerken, is er nog meer zorg voor uw dier mogelijk. 

Veel mogelijk aan zorg

Onze kliniek in Papendrecht maakt onderdeel uit van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek. Met een eigen spoedkliniek in Dordrecht en dierenartsen met eigen expertises bent u bij ons verzekerd van de allerbeste zorg voor uw dier, op elk moment. 

Liefdevolle zorg en laatste kennis

Als kleinere praktijk met een vast en hecht team leren we onze klanten echt kennen. We nemen de tijd voor onze consulten en u hoeft bij ons geen overvolle wachtkamer of onrust te verwachten. Alles om het bezoek voor uw dier zo comfortabel mogelijk te maken.

Afspraak bij de dierenarts in Papendrecht?

Heeft u een vraag over uw dier? Of wilt u een afspraak maken bij een van de dierenartsen aan De Wederik 1a in Papendrecht? Neem gerust even contact met ons op, we helpen u graag. Of maak eenvoudig online een afspraak. 

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com