Toggle menu

Waarom AniCura?

Tjej gosar med kattunge

Samen zorg dragen voor het welzijn van dieren

AniCura omvat zorgvuldig geselecteerde dierenziekenhuizen en dierenartsenpraktijken. Alle ondernemingen worden uitgebreid geëvalueerd voordat ze in onze familie worden opgenomen. Op die manier kunt u er als dierenbezitter zeker van zijn dat u de beste kwaliteit van zorg krijgt - elke keer als u ons bezoekt.

Kennis en beroepstrots

Bij AniCura hebben alle dierenartsen en dierenverzorgers een uitstekende opleiding genoten waardoor zij over gedegen kennis beschikken. Daarnaast delen zij een enorme passie voor het werken met dieren. Wij zijn trots op het vertrouwen dat wij iedere dag weer van onze cliënten ontvangen en werken hier dan ook hard voor. Omdat wij intern samenwerken, heeft iedere dierenarts en dierenverzorger toegang tot de kennis en ervaring van duizenden collega's. Als de juiste expertise niet aanwezig is in de kliniek die u bezoekt, dan hoeft er slechts één telefoontje gepleegd te worden om tot een oplossing te komen. Wij kijken altijd naar wat het beste is voor het dier en hebben dan ook geen regels die zeggen dat we alleen binnen AniCura verwijzen. Als men elders de juiste competentie heeft, dan verwijzen we uiteraard naar die kliniek.

Meer tijd voor uw dier

Deel uitmaken van een groot netwerk van dierenziekenhuizen en dierenartsenpraktijken biedt de mogelijkheid om administratie en inkoop effectiever te laten verlopen, zodat er meer tijd overblijft voor de patiëntenzorg. Het betekent ook dat ook de kleinere dierenartsenpraktijken toegang hebben tot bijvoorbeeld betere medische apparatuur en scholingsmogelijkheden voor het personeel, waardoor zij een hogere kwaliteit van zorg kunnen bieden. Belangrijke voordelen, die uiteindelijk ten goede komen aan de zorg voor u en uw dier.

Van verband aanleggen tot geavanceerde en specialistische zorg

Dankzij onze investeringen in personeel en hoogkwalitatieve veterinaire zorg trekken wij de beste specialisten binnen de branche aan, evenals andere bekwame dierenartsen en dierenverzorgers. Wij kunnen daarom zowel eenvoudige basiszorg als geavanceerde diagnostiek en chirurgie aanbieden. Ons bekwame personeel zal altijd voor u klaarstaan om verschillende zorgalternatieven met u te bespreken als u voor lastige keuzes komt te staan. Er wordt uiteraard geen zorg verleend zonder uw instemming.

Lokale prijsstelling

Bij AniCura worden de prijzen lokaal vastgesteld, wat betekent dat elk dierenziekenhuis en elke dierenartsenpraktijk zijn prijzen zelf bepaalt - zoals ze dat altijd hebben gedaan. De prijzen weerspiegelen onder meer het type zorg, de behandelingsvormen, de specialistische competenties, het gebruik van speciaal medisch-technische apparatuur, de beschikbaarheid en de bezetting.

De veterinaire zorg van de toekomst

AniCura heeft sinds 2011 het voorrecht om elk jaar door meer cliënten te worden bezocht. Wij zijn ervan overtuigd dat een van de redenen hiervoor is gelegen in het feit dat onze klanten onze kwaliteit, service én de grote investering in ontwikkeling weten te waarderen. Door samenwerking, een gemeenschappelijke infrastructuur, moderne apparatuur en geavanceerde competenties ontwikkelen wij gezamenlijk de veterinaire zorg van de toekomst.