Toggle menu

Onze visie

Nyfödd hundvalp i hand

De visie van AniCura is het ‘gezamenlijk creëren van de veterinaire zorg van de toekomst’. We hebben onze visie ontwikkeld met het oogmerk onze klanten zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Deze visie bevat een aantal sleutelwoorden die naar ons idee belangrijk zijn voor uw klantervaring.

Samen

Wij zijn een unieke familie van zorgvuldig geselecteerde dierenziekenhuizen en dierenartsenpraktijken met medewerkers die ten minste twee zaken gemeen hebben: oprechte belangstelling voor dieren en passie voor het werken met dieren.

Naar onze overtuiging kunnen wij in de toekomst alleen nog betere veterinaire zorg realiseren door nauw samen te werken en kennis en ervaring uit te wisselen. Om die reden wordt er voortdurend kennis gedeeld, zowel tussen medewerkers onderling als tussen dierenziekenhuizen en dierenartsenpraktijken.

Wanneer u bij AniCura aanklopt voor de zorg voor uw dier, heeft u de beschikking over een groot netwerk aan deskundige zorgverleners. Of u nu een van onze grotere dierenziekenhuizen bezoekt of uw plaatselijke veterinaire polikliniek, de benodigde kennis is nooit verder weg dan één telefoontje.

Kwaliteit

Onze eerste prioriteit is diergeneeskundige kwaliteit - bij ons is er geen plaats voor compromissen.
Onze medewerkers volgen dan ook continue vervolgopleidingen, de technische apparatuur is modern en loopt voorop qua diergeneeskundige ontwikkeling.

Uw dier krijgt zorg waarvan de kwaliteit gegarandeerd is en ontvangt dit van bekwaam personeel, met gebruikmaking van de nieuwste diagnostische en behandelmethoden.

Service

Wij vinden het belangrijk dat onze bezoekers zich gerust voelen ten aanzien van onze competenties en de manier waarop een dier wordt behandeld. Als eigenaar van een dier kunt u een empathische en correcte bejegening verwachten, waarbij het welzijn van uw dier voortdurend centraal staat. Wij hebben de ambitie dat u zich steeds geïnformeerd en veilig voelt. De feedback van onze klanten staat centraal, zodat we voortdurend onze service kunnen verbeteren. We stellen het daarom zeer op prijs als u ons vertelt wat wij volgens u goed doen en wat we zouden kunnen verbeteren.

Om dieren die hulp nodig hebben zorg te kunnen bieden, zetten wij in op bereikbaarheid, grotere toegankelijkheid en een vlotte doorstroming. Veel van onze vestigingen zijn 24 uur per dag bereikbaar en andere breiden hun openingstijden voortdurend uit. De veterinaire zorg van de toekomst betekent dat wij er zijn wanneer u ons nodig hebt!