Sandra Vink - dierenarts

Dierenarts Sandra Vink

Dierenarts

Van assistente tot dierenarts

Sandra is sinds 2018 afgestudeerd als dierenarts en is daarna meteen bij AniCura Stroowaert en AniCura Barendrecht gaan werken. Voordat ze aan de studie diergeneeskunde begon, heeft zij de opleiding MBO paraveterinair en HBO Dier- en Veehouderij afgerond. Ze werkt nu al een tijd met veel plezier in beide praktijken. Bij AniCura Barendrecht is ze naast dierenarts ook nog de locatiemanager.

Dierenarts voor vogels en reptielen

Tijdens haar studie diergeneeskunde is haar interesse voor bijzondere dieren, chirurgie en endoparasieten gegroeid. Regelmatig volgt ze nascholingen om zich nóg verder te verdiepen in vogel- en reptielengeneeskunde.

Inmiddels komen er met regelmaat allerlei bijzondere dieren bij haar in de kliniek. Ook vindt ze chirurgie erg interessant, waarin zij zich steeds meer ontwikkelt, zoals het uitvoeren van laproscopische sterilisaties.

Hobby’s en huisdieren

Sandra is graag lekker bezig. Ze houdt van klussen en tuinieren. Daarnaast wandelt ze veel met haar gezin en doet ze ook nog aan hardlopen en wielrennen.

Thuis is het een gezellige boel. Ze heeft kippen, een Finse lappenhond die Freddie heet en twee landschildpadden, Pien en Wiep.