Dierenarts Oud-Beijerland hond kat
AniCura Stroowaert in Oud-Beijerland - voorheen Sterkliniek Dierenartsen Oud-Beijerland

Dé dierenarts van Oud-Beijerland

Telefoon Openingstijden van vandaag
10:00 - 12:00

We zijn 24/7 bereikbaar voor spoed: bel 0186 - 612 066.

De dierenartsen van AniCura Stroowaert in Oud-Beijerland

U bent van harte welkom in onze moderne, duurzame dierenkliniek in Oud-Beijerland. Naast de algemene diergeneeskundige zorg, behandelen onze dierenartsen dieren op het gebied van orthopedie, tandheelkunde en kankergeneeskunde. Maak wel altijd even een afspraak.

Lees meer over ons

Na zeer juiste verzorging, twee nachten intern, is mijn kat weer opgelapt van heel ziek tot gezonde levenslustige blije poes

Erna Lees hier onze reviews

Deze Sterkliniek is nu AniCura

De beste zorg voor uw dier, zoals u gewend bent.

Lees meer

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Uw dierenarts in Oud-Beijerland

AniCura Stroowaert in Oud-Beijerland is de hoofdlocatie van de Stroowaert klinieken. In onze moderne en duurzame dierenkliniek hebben wij de mogelijkheid om extra zorg te bieden op het gebied van orthopedie, tandheelkunde en kankergeneeskunde.

De dierenartsen en paraveterinairen streven ernaar om u en uw huisdier zo goed mogelijk te helpen, zodat u met een goed gevoel weer naar huis gaat. 

Dierenklinieken Stroowaert 

AniCura Stroowaert bestaat in totaal uit drie dierenklinieken. De locatie Oud-Beijerland is onze hoofdlocatie. De andere twee locaties zijn AniCura Stroowaert in Strijen en AniCura Stroowaert in Oud-Beijerland Jordaensdreef

Voorheen Sterkliniek Dierenartsen Stroowaert 

De AniCura Stroowaert dierenklinieken waren voorheen Sterklinieken Dierenartsen Stroowaert. De overstap naar AniCura is gemaakt om met meer dierenartsen en specialisten in het hele land samen te werken en zo betere zorg aan uw huisdier te kunnen bieden. 

Expertises bij AniCura Oud-Beijerland 

Wij helpen u en uw huisdier graag met alle reguliere zorg, maar kunnen ook extra zorg bieden op het gebied van orthopedie, tandheelkunde en kankergeneeskunde. Ook beschikken we over een dentaal röntgenapparaat waarmee we gebitsproblemen goed in kaart kunnen brengen. Lees ook: onze expertises

Afspraak bij een dierenarts in Oud-Beijerland?

Wilt u langskomen bij een van onze dierenartsen in Oud-Beijerland? Of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Nieuws

Ga naar nieuws