Tumorbehandeling

Expertise tumorbehandeling

Onze dierenarts Helmy Wulms heeft veel kennis en ervaring in diagnostiek, chirurgie, chemotherapie en andere medicatie bij kanker bij huisdieren. AniCura Oss is onderdeel van de SDK (Samenwerkende Diergeneeskundige Kankercentra) in Nederland en België.

Behandeling op maat

Het is verrassend hoe goed onze huisdieren kunnen reageren op een behandeling bij kanker. In vergelijking met de behandeling bij mensen hebben dieren vaak minder last van  bijwerkingen. 

Met een behandeling kan een duidelijke verlenging van de levensduur of soms genezing bij uw dier mogelijk zijn. En dat uiteraard met behoud van kwaliteit van leven!

Elke patiënt, tumor en situatie is uniek en daarom is de behandeling bij ons altijd op maat. We helpen u graag met advies, of denken met u mee. Neem contact met ons op

Doorverwijzing

Wilt u een doorverwijzing naar ons? Uw dierenarts kan u eenvoudig naar ons doorverwijzen via helmy.wulms@anicura.nl. Bij een doorverwijzing ontvangen wij graag de patiëntgegevens.

Ook kunt u natuurlijk zelf een afspraak bij ons maken. Tijdens dit uitgebreide consult bespreken we samen met u de situatie en een mogelijke aanpak.

Onderdeel van SDK

Wij zijn onderdeel van de Samenwerkende Diergeneeskundige Kankercentra (SDK) in Nederland. Als onderdeel hiervan dragen we ook de NKFD een zeer warm hart toe. 

Over kanker bij huisdieren

Zie voor meer informatie over diagnose en behandeling van tumoren ook: 

Of kijk op: www.kankerbijdieren.nl

Advies, of een vraag?

Twijfelt u of uw huisdier een tumor heeft, of wilt u meer weten over mogelijke behandelingen bij kanker? We denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.