Robynn in

'Later als ik groot ben' bij AniCura Drechtstreek

Robynn wilde later dierenarts worden en kwam via het programma 'Later als ik groot ben' bij AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek langs om een dag mee te lopen in de kliniek. Bekijk hier de video en lees hoe dierenarts Wim Wellens de dag met haar heeft ervaren.

Tijdens de meeloopdag volgde Robynn dierenarts Wim Wellens. Ze was niet alleen aanwezig bij het spreekuur, maar mocht ook assisteren bij een echte operatie. 

"Robynn deed het leuk tijdens de meeloopdag! Het is natuurlijk allemaal een beetje gek met een cameraploeg die achter je aan loopt. Maar ze ging goed met de dieren om en was zeker niet bang aangelegd. Ik hoop dat ze er wat van heeft opgestoken en dat ze dierenarts mag worden 'later als ze groot is'!

Ikzelf vond het ook een hele ervaring om een filmploeg over de vloer te hebben. Het is best grappig om professionals, in een ander vak, aan het werk te zien. Ze werkten snel en efficiënt. De ploeg ging leuk met Robynn om en met respect voor de dieren. Leuk dat we de kijkers op deze manier een blik achter de schermen van onze kliniek kunnen laten nemen."