locatie rozenburg

AniCura Dierenkliniek in Rozenburg heeft nieuwe locatie én groter team

AniCura Dierenkliniek Het Overbosch - Rozenburg heeft een nieuwe locatie. Vanaf begin augustus kunnen huisdierbezitters met hun dier terecht in de nieuwe kliniek aan het Raadhuisplein 19 in Rozenburg. De nieuwe locatie is groter en heeft meer faciliteiten dan de huidige kliniek aan de Narcissenstraat 1. Ook wordt het team uitgebreid met minimaal één dierenarts en een assistent.

"Beter bereikbaar en uitgebreidere zorg voor huisdieren in en om Rozenburg"

De kliniek in Rozenburg maakt sinds 1 maart van dit jaar deel uit van AniCura Dierenkliniek Het Overbosch. Naast de kliniek in Rozenburg, heeft Het Overbosch klinieken in Stellendam en Oostvoorne. Het Overbosch is onderdeel van AniCura, een internationaal samenwerkingsverband van dierenklinieken. Het team van Het Overbosch bestaat in totaal uit zes dierenartsen en zes paraveterinairen. 

Ruimere openingstijden en uitgebreidere zorg
Dierenarts en praktijkmanager Maartje Steendam over de nieuwe kliniek in Rozenburg: "Wij waren in Rozenburg uit onze jas gegroeid. De nieuwe locatie is ruimer en van meer gemakken voorzien, en dat betekent dat we ook uitgebreidere zorg kunnen bieden. Naast de vertrouwde gezichten van dierenarts Sarah Rijnboutt en assistente Angela Visser versterken dierenarts Nicole Bos en assistente Marina van den Berg de locatie. Door deze uitbreiding kunnen we ook de openingstijden in Rozenburg verruimen.

Het Overbosch biedt uitgebreide behandelmogelijkheden. De dierenartsen hebben zich ieder verdiept in een bepaald aspect van diergeneeskunde. Er is daardoor binnen het team ruime kennis van en ervaring met orthopedie (botten/gewrichten), chirurgie (operaties) en tandheelkunde. De kliniek heeft onlangs geïnvesteerd in vernieuwing van apparatuur. Ze beschikt over uitgebreide apparatuur voor diagnostiek en behandelingen. Zoals apparatuur voor tandheelkunde, waaronder dentale röntgen en apparatuur voor onderzoek van bloed en urine. De kliniek hoeft voor die onderzoeken dus geen gebruik te maken van een extern laboratorium en heeft daardoor snel de uitslagen. 

Ambitie
Steendam: "Wij doen ons werk vanuit onze liefde voor het dier. Onze klanten - en natuurlijk hun dieren - zijn positief over de open en vertrouwde sfeer in onze klinieken. Als team zijn we trots op de combinatie van die 'huiskamersfeer' en de hoge kwaliteit van zorg die we leveren. Maar we leunen niet achterover: we willen ons blijven verbeteren. Door nascholing, door verdieping in onderdelen van de zorg en door het delen van kennis met collega's binnen heel Europa."

De contactgegevens en openingstijden van AniCura Dierenkliniek Het Overbosch in Rozenburg staan op de website van de kliniek. Dat geldt ook voor de openingstijden van de klinieken in Oostvoorne en Stellendam