Van asielhondje naar paraveterinairhondje

Nieke, paraveterinair bij AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek, was meteen verliefd toen asielhondje Stacey op de praktijk kwam. Daarom besloot ze het oude hondje mee naar huis te nemen.

Liefde op het eerste gezicht

Een maand geleden kwam old lady Stacey (15 jaar) voor het eerst op de praktijk, nadat ze in het dierenasiel terecht kwam. Iedereen was gelijk smoorverliefd op haar. Ze is heel lief en rustig naar iedereen toe. Toen ze hier afgelopen week was, kon ik het niet over mijn hart krijgen om haar terug te sturen naar het asiel. Dat is geen plek voor zo’n hondje. Een mooi verkooppraatje bij mijn ouders resulteerde erin dat ze diezelfde dag nog met mij mee naar huis ging.

Stokdoof, maar heel ondeugend

Het gaat nu supergoed met Stacey! In het asiel at ze slecht, maar bij ons eet ze als een bootwerker en moet je er af en toe even een rem opzetten. Ze wordt met de dag brutaler en ondeugender. Je merkt dat ze haar draai begint te vinden. Stacey heeft medicatie voor haar hart en incontinentie. Daarnaast is ze stokdoof en licht dementerend (of zou ze doen alsof?), maar wat genieten wij van haar! We hopen dat ze nog heel lang mee gaat en ons kan verblijden met haar ondeugende streken en super schattige koppie.