dierenarts nieuw-vennep puppies
Welkom bij AniCura Nieuw-Vennep

Uw dierenarts in Nieuw-Vennep

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 17:30

Op feestdagen voor spoed bereikbaar tussen 10:00-15:00. Daarna wordt u doorgeschakeld.

De dierenartsen van AniCura Nieuw-Vennep

De ervaren dierenartsen van AniCura Nieuw-Vennep staan graag voor u klaar. We behandelen uitsluitend op afspraak. Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard altijd bereikbaar.

Bekijk onze behandelingen

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan

Wij zijn verhuisd! 

Komt u ook langs om onze mooie en ruime nieuwe locatie te bekijken op Händelplein 5? Of neem alvast een kijkje in deze video.

Fijne kliniek. Goede persoonlijke aandacht en veel aandacht voor de dieren.

Rob

Dé dierenkliniek van Nieuw-Vennep

Of het nu is voor een consult, vaccinatie of sterilisatie/castratie: bij de dierenkliniek AniCura Nieuw-Vennep bent u aan het juiste adres. Ook met advies voor aanschaf van een huisdier of middelen tegen vlooien helpen we u graag. Vijf dagen per week zijn wij voor u geopend.

Kwaliteit voorop

De ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde gaan hard. Met nascholing blijft ons team op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de dierzorg. Onze apparatuur wordt regelmatig gecontroleerd. Zo zorgen we ervoor dat we de beste zorg aan uw dier kunnen blijven bieden.

Voorheen Sterkliniek Nieuw-Vennep

Misschien kent u ons nog als Sterkliniek Nieuw-Vennep? Sinds 2020 zijn wij veranderd van naam. Met deze naamswijziging is er voor u niets veranderd: het vetrouwde team van dierenartsen en paraveterinairen staat gewoon voor u klaar. 

Afspraak dierenarts Nieuw-Vennep?

Heeft u een vraag aan een van onze dierenartsen of paraveterinairen, of wilt u langskomen bij onze kliniek aan Händelplein 5 in Nieuw-Vennep? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder. Of maak eenvoudig via onze website een afspraak. Graag tot ziens!

Deze Sterkliniek is nu AniCura

De beste zorg voor uw dier, zoals u gewend bent.

Lees meer

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws en acties

Lees meer