Dierenarts

Frank studeerde in 1997 af als dierenarts aan de Universiteit Utrecht. Hij startte als dierenarts in de landbouwhuisdieren bij Dierenhospitaal Visdonk in Roosendaal. Zijn ervaring werd verder uitgebreid in een grote, gemengde praktijk op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland.

Na een aantal waarnemingen op diverse plaatsen in Nederland wist dierenarts van Helbergen hem te overtuigen dat de leukste praktijk van Nederland toch echt in Bussum staat! Een plezierige en langdurige samenwerking was het gevolg.

Sinds een aantal jaren staat hij, onder de paraplu van AniCura, alleen aan het roer van een fantastisch team met gedreven, gepassioneerde en bovenal aardige dierenartsen en paraveterinairen.

Expertises

Binnen de praktijk is Frank (bijna) overal inzetbaar maar zijn speciale interesses hebben de cardiologie, chirurgie, echografie en rontgenologie.

Thuis

Zijn trouwe Labrador Teun volgt hem overal, in zijn eigen tempo, op de voet. In zijn vrije tijd is hij een enthousiaste, maar niet getalenteerde, wielrenner. Wat dat betreft gaat koken hem iets beter af: daar krijgt hij wel eens een compliment van zijn 3 dochters over!