Paraveterinair

Esmé heeft eind 2015 haar diploma gehaald aan het Groenhost College in Barneveld. Sinds 2014 werkte ze als paraveterinair bij Dierenkliniek Huizerweg, dankzij de fusie met onze praktijk is ze vanaf september 2019 bij ons werkzaam.

Interesses

Bij Dierenkliniek Huizerweg heeft ze naast over honden en katten veel geleerd over konijnen en knaagdieren. Esmé is ook diabetes consulent, zij begeleidt dieren en hun baasjes in het traject dat volgt na de diagnose suikerziekte.

Instagramhond

Thuis is Esmé druk met haar drie honden: twee Shih Tzu’s - Gio en Jazzy, en één Corgi genaamd Venda. Gio is de slimste van de drie, ze kan een hoop trucjes en is gek op eten. Helaas had ze al op jonge leeftijd artrose en een afwijking aan haar beide ellepijpen waar ze aan is geopereerd bij de UKG.

Venda is de meest atletische, niks maakt haar zo gelukkig als lekker achter de bal aan rennen. Jazzy is de kleinste van het stel en komt het liefst de hele dag bij je op schoot zitten. Op instagram heeft ze haar eigen pagina met ondertussen alweer meer dan 36,7 duizend volgers.

Naast lekker op pad gaan met de honden speelt ze piano en sport ze graag in haar vrije tijd.