AniCura Naarden-Bussum

Konijnen en knaagdieren

Uw konijn of knaagdier bij de diereanrts

Wij hebben jarenlange ervaring met het behandelen van konijnen en knaagdieren op verschillende vlakken.

Uw konijn of knaagdier in goede handen:

Maak een afspraak

Fred van der Kolk en Priscilla de Vries hebben samen jarenlange ervaring met het behandelen van konijnen en knaagdieren op verschillende vlakken. Bent u op zoek naar een dierenarts voor uw konijn of knaagdier? Neem contact met ons op.

Dé dierenarts voor ratten

Onze dierenartsen hebben veel ervaringmet ratten. Naast de gebruikelijke behandelingen voor ratten hebben we ook veel ervaring met bijvoorbeeld het verwijderen van bultjes en tumoren, waar ongeveer elke rat in zijn leven wel last van krijgt.

Tandheelkunde bij konijnen en knaagdieren

Ook hebben we veel ervaring met tandheelkunde knaagdieren. Het meeste komen we dit tegen bij konijnen en cavia's, maar ook voor andere knaagdieren zoals dwerghamsters kunt u bij ons terecht voor tandheelkundige problemen.

Het gaat dan bijvoorbeeld om het slijpen of bijwerken van de snijtanden en de kiezen (in de volksmond soms 'tanden knippen' genoemd). Ook moeten zo nu en dan tanden en kiezen worden getrokken bij konijnen en knaagdieren.

Meer informatie

Zoekt u meer informatie over de zorg voor uw dier? Bekijk onze Kennisbank of Behandelingen en diensten lijst. Voor verdere informatie over de ziekte van uw knaagdier op konijn, klik hieronder: