dierenarts Naarden Bussum hond
Dierenkliniek AniCura Naarden-Bussum

Uw dierenarts in Naarden-Bussum

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:45 - 20:00

Spoed? Bel ons telefoonnummer hierboven.

De dierenartsen van AniCura Naarden-Bussum

Bij de dierenartsen van AniCura Naarden-Bussum vindt u uitgebreide mogelijkheden aan zorg voor uw geliefde gezelschapsdier. U bent van harte welkom, maak wel altijd een afspraak.

Over AniCura Naarden-Bussum

Geweldige dierenarts! Betrokken experts. Groot hart voor dier en mens.

Gladys Meer Google Reviews

Dé dierenkliniek van Bussum en Naarden

Dat u zich vertrouwd voelt bij ons in de kliniek, dat vindt het team van dierenkliniek Naarden-Bussum belangrijk. Met moderne apparatuur en veel kennis bieden we hoge kwaliteit. Zonder u als baasje uit het oog te verliezen.

Breed aanbod van diensten

Natuurlijk bent u met uw dier gewoon welkom voor vaccinatie, castratie/sterilisatie en een consult. Daarnaast hebben we bijzondere expertise in echografie, röntgen en laparoscopische sterilisatie. Met een eigen laboratorium krijgt u dezelfde dag nog uitlsag van bijvoorbeeld bloed- en urineonderzoek. Lees ook: onze expertises

Konijnen en knaagdieren

Met uw konijn of knaagdier bent u zeker bij ons aan het juiste adres. Onze dierenarts Fred van der Kolk heeft jarenlange ervaring met de zorg voor deze dieren, en biedt aan dierenartsen nascholing hierin.

Afspraak bij dierenarts in Bussum of Naarden?

Heeft u een vraag over uw dier? Of wilt u een afspraak maken bij een van onze dierenartsen in de kliniek aan de Brinklaan in Bussum? Neem gerust even contact met ons op, we staan voor u klaar. Of maak eenvoudig online een afspraak via onze website. 

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Meer nieuws

Deze Sterkliniek is nu AniCura

De beste zorg voor uw dier, zoals u gewend bent.

Lees meer