Spoed dierenarts Amsterdam

Spoed dierenarts Amsterdam

De Spoedkliniek van het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam kunt u het beste vergelijken met de huisartsen post of de spoed afdeling in het ziekenhuis. Zorg voor uw dier; 24/7.

Als spoed dierenartsen bieden we specialistische noodzorg waar de reguliere dierenarts tekort schiet, of om deze buiten openingstijden te ondersteunen.

Maak altijd een afspraak

Als uw hond of kat dringende hulp nodig heeft van een dierenarts, kan uw dierenarts contact opnemen met onze receptie / eerste hulp.

Bel ons om een ​​afspraak te regelen via 020 - 740 06 00.

Vertraging: net zoals in het ziekenhuis voor mensen; het kan zijn dat u toch even moet wachten.

Door een afspraak te maken kunnen wij ons voorbereiden en mogelijk enigszins een indicatie geven van de wachttijd in verband met drukte.

Bij ons staat een spoed team van dierenartsen en paraveterinairen paraat. Elk dier krijgt de zorg die nodig is. Houd er rekening mee dat een verblijf op onze afdeling spoedeisende hulp enkele uren kan duren.

Wachttijden en vertraging

We plannen waar mogelijk op afspraak. Het kan echter zijn dat een dier dat later arriveert eerder hulp krijgt. Mogelijk moet u ook dan nog langer wachten omdat andere patiënten voorrang krijgen.

De tijd die je moet wachten verschilt: dit is afhankelijk van de staat waarin uw dier verkeert. Uiteraard wilt u zo snel mogelijk geholpen worden, maar de dieren die binnenkomen zullen altijd geholpen worden op basis van de Ernst. Patiënten met een ernstige aandoening komen altijd eerst en hebben vaak meer tijd nodig.

Weekenddiensten en nachtdiensten

Spoed valt uiteraard binnen- maar vooral buiten openingstijden. Diereneigenaren kunnen naar de Spoedkliniek komen als hun eigen dierenarts gesloten is. Kortom: het Medisch Centrum voor Dieren (MCD) staan de spoed dierenartsen voor u klaar.

Wordt u door uw dierenarts verwezen, omdat uw eigen dierenarts geen spoeddienst heeft?

Verwijzing - de juiste gegevens

Het is niet nodig, maar om zeker te zijn dat het dier goed wordt overgedragen, met de juiste informatie, is het verstandig je eigen dierenarts te laten bellen, wanneer dit mogelijk is. Zo krijgen we de juiste gegevens van uw huisdier mee om de passende zorg zo snel mogelijk te kunnen bieden.