Spoed dierenarts Amsterdam

Spoed dierenarts Amsterdam

De Spoedkliniek van het MCD in Amsterdam kunt u het beste vergelijken met de spoed afdeling in het ziekenhuis of de huisartsenpost.

Zorg voor uw dier; 24/7

Als spoed dierenartsen bieden we specialistische noodzorg waar de reguliere dierenarts tekort schiet, of om deze buiten openingstijden te ondersteunen.

Is het spoed?

De spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren als de eigen dierenarts gesloten is. Weten of u met uw dier naar de spoedkliniek moet? Ga naar: spoed

Maak altijd een afspraak

Als uw hond of kat dringende hulp nodig heeft van een dierenarts, kan uw dierenarts contact opnemen met onze receptie / eerste hulp.

BEL ONS: via 020 - 740 06 00 regelt u een afspraak

Houd rekening met:

Wachttijden en vertraging

We plannen waar mogelijk op afspraak. Het kan echter zijn dat een dier dat later arriveert eerder hulp krijgt. Mogelijk moet u ook dan nog langer wachten omdat andere patiënten voorrang krijgen.

De tijd die je moet wachten verschilt: dit is afhankelijk van de staat waarin uw dier verkeert. Uiteraard wilt u zo snel mogelijk geholpen worden, maar de dieren die binnenkomen zullen altijd geholpen worden op basis van de Ernst. Patiënten met een ernstige aandoening komen altijd eerst en hebben vaak meer tijd nodig.

Nacht- en weekend dierenarts

Bij ons staat een spoed team van dierenartsen en paraveterinairen paraat, ook in het weekend en de nacht. Elk dier krijgt de spoedzorg die nodig is, 24/7.

Spoed valt uiteraard binnen- maar vooral buiten openingstijden. Diereneigenaren kunnen naar de Spoedkliniek komen als hun eigen dierenarts gesloten is. Kortom: het Medisch Centrum voor Dieren (MCD) staan de spoed dierenartsen voor u klaar.

Wordt u door uw dierenarts verwezen, omdat uw eigen dierenarts geen spoeddienst heeft?

Verwijzing - de juiste gegevens

Het is niet nodig, maar om zeker te zijn dat het dier goed wordt overgedragen, met de juiste informatie, is het verstandig je eigen dierenarts te laten bellen, wanneer dit mogelijk is. Zo krijgen we de juiste gegevens van uw huisdier mee om de passende zorg zo snel mogelijk te kunnen bieden.