hond maastricht dierenarts
Welkom bij AniCura Maastricht - voorheen Sterkliniek Maastricht

Dé dierenarts in Maastricht

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 18:00

Spoed buiten openingstijden: 0900-8765444 

  English | 📹 Videobellen

Dierenartsen van AniCura Maastricht

Onze dierenartsen staan voor u klaar in Maastricht, of het nu is voor een consult, vaccinatie of onderzoek. Ook vindt u bij dierenkliniek AniCura Maastricht expertise in chirurgie, tandheelkunde en konijnen en knaagdieren.

Onze behandelingen en diensten

Zeer kundige dierenartsen die tijd voor je huisdier hebben.

Ellen

50 jaar dé dierenarts in Maastricht

Een betrouwbare partner voor u en uw huisdier voor al uw diergeneeskundige vragen: dat is waar we ons al 50 jaar als dé dierenarts in Maastricht voor inzetten. 

Voorheen Sterkliniek Maastricht

Inmiddels zijn van van de naam Sterkliniek Maastricht overgegaan naar de naam AniCura Maastricht. Voor u verandert er niets, behalve dat er met het netwerk van AniCura alleen maar meer kennis wordt gedeeld hoe meer dierenklinieken zich aansluiten. Dit is alleen maar beter voor de kwaliteit van zorg voor uw huisdier.

Meer mogelijk dan bij een gewone dierenkliniek 

Wij gaan verder dan de gewone dierenarts. Zo vindt u in onze dierenkliniek in Maastricht expertise in wekedelen chirurgie,  tandheelkunde en konijnen en knaagdieren.

Voor uitgebreid onderzoek beschikken we over de modernste techieken en apparatuur, zoals bloedanalyse apparatuur en in-house serumtesten. 

Katvriendelijke Dierenkliniek Maastricht 

Onze kliniek in Maastricht heeft het internationale keurmerk ‘Cat Friendly’. Als katvriendelijke kliniek hebben we de kennis en voorzieningen in huis om uw kat te helpen met professionele zorg in een zo’n prettig mogelijke omgeving voor uw kat.

Onze dierenartsen staan graag voor u in Maastricht klaar!

Heeft u een vraag aan een van onze dierenartsen? Of wilt u een afspraak maken in onze kliniek aan De Beente 28 in Maastricht? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder!

 

Deze Sterkliniek is nu AniCura

De beste zorg voor uw dier, zoals u gewend bent.

Lees meer

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com