Paraveterinair

Grote droom

Als klein meisje droomde ik ervan om dieren in nood te helpen. Dat is de reden dat ik paraveterinair wilde worden, en ook ben geworden. Sinds 2013 werk ik bij AniCura Dierenkliniek Maaspoort in Den Bosch. 

In de kliniek vindt u mij vaak achter de balie, maar ik werk ook achter de schermen. Bijvoorbeeld met het verzorgen van de dieren in de opname, het klaarmaken voor operaties of de nazorg daarvan. Ik heb ontzettend veel afwisseling in mijn werk en geen dag is hetzelfde. Ik hoop nog heel wat jaartjes mee te draaien want ik heb het heel erg naar mijn zin in deze kliniek.

Management en administratie

Ik ben erg enthousiast en ik houd ervan om hard te werken. Vandaar dat ik mijn gebied heb verbreed door de gehele administratie en management taken op te pakken. Mijn streven is om dit de best mogelijk lopende kliniek van Nederland te maken. Dit doe ik samen met de juiste begeleiding, leiding en structuur voor mijn collega's.

Diabetesconsulent

Verder wil ik me als paraveterinair graag onderscheiden. Sinds 2017 heb ik een diabetes spreekuur opgezet, omdat ik vond dat de zorg en het stabiliseren van diabetes patiënten nog beter kon. Als gecertificeerd diabetesconsulent begeleid ik alle nieuwe diabetespatiënten bij ons in de praktijk.

Het pittoreske Poortvliet

Ik woon sinds 2019 in het plaatsje Poortvliet in Zeeland. Hiervoor woonde ik altijd in Den Bosch, maar vanwege de liefde ben ik toch de stad uit gegaan en verhuisd naar dit kleine pittoreske dorpje. Ondanks de reis die ik hiervoor moet maken, ga ik nog steeds met veel plezier naar mijn werk. 

Thuis hebben wij een hond en een paard. Mijn hobby's zijn sporten, hardlopen en fietsen. Het liefste ga ik erop uit met mijn paard. Hier ben ik bijna al mijn vrije tijd mee bezig.