Paraveterinair

Balie en operatiekamer

Ik heb in 2017 de opleiding Paraveterinair afgerond. Naast deze studie heb ik ook de opleiding Biotechniek gedaan. 

Sinds april 2019 ben ik werkzaam bij AniCura Dierenkliniek Maaspoort in Den Bosch. In de praktijk ben ik regelmatig achter de balie te vinden. Als ik niet achter de balie zit, help ik mee bij operaties en verzorg ik de dieren die wij in de opname hebben. Verder ben ik medebeheerder van onze sociale media kanalen. Via deze kanalen krijgt u een kijkje achter onze schermen.

Samenwerking en afwisseling

Ik sta graag klaar voor onze patiënten en hun baasjes. Ik help hen graag op verschillende manieren. Ook vind ik het geweldig om te zien dat door het handelen van ons team een dier weer gezond kan worden. Dit geeft ontzettend veel voldoening. Ik vind het leuk om aan mijn dag te starten zonder dat ik weet wat er die dag gaat gebeuren. De situatie kan elk moment veranderen.

Breezer, Tarzan en Duikertje

Thuis, in Megen, heb ik zelf ook huisdieren. Een boomer hond die Breezer heet, twee schildpadden Tarzan en Duikertje en een aquarium vol guppies.

Ik wandel graag met Breezer door het bos en in de zomer gaan we naar de dijk of zwemmen we in de Maas.

In mijn vrije tijd werk ik als wimperstyliste in mijn eigen salon. Daarnaast geniet ik ervan om samen met vrienden te borrelen of uit eten te gaan.