Kim de Rooij - dierenarts

Dierenarts

Passie voor dieren

Van jongs af aan had ik al de wens dierenarts te worden. Eind 2013 ben ik gestart met de opleiding Diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Na zes leerzame jaren studeerde ik af als dierenarts en kwam mijn wens uit. 

Door de veelzijdigheid binnen het vak en de contacten met mensen en dieren, vind ik het een interessant, afwisselend en fantastisch beroep. Elk dier is uniek en de uitdaging is dan ook om voor elk individueel dier een behandelplan op maat te maken.

Veelzijdige dierenarts

Vanaf maart 2020 ben ik werkzaam bij AniCura Dierenkliniek Maaspoort. De komende tijd is mijn doel om een ervaren en veelzijdige dierenarts te worden. In de toekomst wil ik mij graag verder verdiepen in bepaalde vakgebieden binnen de diergeneeskunde.

Ook doe ik mee aan het Graduate programme van AniCura. Dit programma is er speciaal voor startende dierenartsen. Samen met anderen worden we begeleid door deskundigen en leren we ons verder te ontwikkelen als allround dierenarts.  Een mooiere start aan het begin van mijn carrière kan ik niet wensen!

Sport en reizen

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten en vind ik het gezellig om mijn tijd door te brengen met mijn vriend, familie en vrienden. Daarnaast houd ik ook van reizen.