puppy
AniCura Dierenkliniek Maaspoort

Uw dierenarts in Den Bosch

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:00 - 18:00

Een afspraak maken via bovenstaande button is uitsluitend voor vaccinaties. Voor andere afspraken belt u ons telefoonnummer. 

Spoed dierenarts nodig? Bel ons of kijk op: spoed

De dierenartsen van AniCura Maaspoort in Den Bosch

Uw dier en u krijgen bij AniCura Dierenkliniek Maaspoort in Den Bosch de alleberste zorg. Persoonlijke aandacht staat bij onze dierenartsen en paraveterinairen voorop. Maak wel altijd eerst even een afspraak.

Maak een afspraak

Uw dierenarts in Den Bosch

In een ruim pand in Den Bosch met meerdere onderzoeks- en behandelruimtes, staat het vertrouwde team van dierenartsen en paraveterinairen voor u klaar. Van een laparoscopische sterilisatie tot intensieve begeleiding bij dieren met suikerziekte, overgewicht en gebitsproblemen: u kunt bij ons terecht. Lees ook: over ons

Deze kliniek is oprecht begaan met dieren. Iedereen is vriendelijk en geïnteresseerd

Nathalie Ga naar Google Reviews

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Ga naar nieuws

Dé dierenkliniek in Den Bosch

Bij AniCura Dierenkliniek Maaspoort in Den Bosch helpen wij u graag, of het nu is voor een consult of behandeling. Of heeft u een vraag, of twijfelt u? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ons team geeft u de best mogelijke service. Omdat we uw dier zo snel mogelijk willen helpen, beperken we de wachttijd zo veel mogelijk.

Moderne kliniek en voorzieningen

Al meer dan 20 jaar staan wij voor huisdieren klaar met de best mogelijke zorg. Onze dierenkliniek in Den Bosch is van alle gemakken voorzien. Zo hebben wij onder andere een eigen laboratorium, röntgenkamer en apart opnameruimte voor honden en katten.

Ook hebben we expertise in huis op het gebied van laparoscopische sterilisatie, chirurgie en begeleiding voor fokkers. Bekijk ook: onze expertises

Professionele zorg

Ons hechte team heeft drie gezamenlijke passies: huisdieren, welzijn en diergeneeskunde. Door samen te werken als team en u daarbij te betrekken, bieden wij zorg van hoge kwaliteit.

Afspraak bij dierenarts in Den Bosch?

Heeft u een vraag aan een van onze dierenartsen in de kliniek aan Belgeren 1 in Den Bosch? Of wilt u een afspraak maken? Neem gerust even contact met ons op, we zijn er voor u. Of maak eenvoudig via onze website een afspraak.