In de huidige tijd komt het steeds vaker voor dat dierenklinieken en dierenartsen in de weekenden en ’s nachts doorverwijzen naar een spoedkliniek buiten de regio. Sinds onze samenwerking met de collega’s van Sterkliniek Dierenartsen hebben wij onze spoeddiensten gelukkig onder kunnen brengen bij Sterkliniek Dierenartsen Deventer. Op deze manier besparen wij u en uw huisdier in geval van spoed lange reistijden en kan uw huisdier gewoon BINNEN de regio geholpen worden. Geen zorgen, dit blijft ook zo!

Echter is het vanwege de grote druk op de spoeddiensten noodzakelijk om voor de weekenddiensten met een groter team van dierenartsen te gaan werken. Daarom zullen AniCura Apeldoorn, Sterkliniek Dierenartsen Deventer, Dierenartsenpraktijk Keizerslanden en Huisdierenpraktijk Colmschate de weekenddiensten per 2021 samen gaan doen. Zoals altijd is er 24/7 een dierenarts bereikbaar!

U kunt bij een spoedgeval, net als nu, gewoon via ons telefoonnummer (055 366 51 48) contact opnemen en dan wordt u doorverwezen naar de dienstdoende dierenarts.

Op deze manier verwachten wij u de service te kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent.