Onze nieuwe naam en samenwerking

Via deze weg willen we u graag op de hoogte brengen van twee veranderingen binnen onze kliniek waar wij zelf erg enthousiast over zijn.

Dit bericht is onze bestaande klanten ook per e-mail verstuurd.

We willen u graag informeren over twee veranderingen waar wij zelf erg enthousiast over zijn.

De persoonlijke en best mogelijke zorg die u van ons gewend bent, wordt als onderdeel van AniCura alleen maar beter.

Twee veranderingen

De eerste betreft een samenwerking met onze collega’s van AniCura Apeldoorn.

Daarnaast hebben wij ons aangesloten bij AniCura en dit maakt dat we van naam zijn veranderd. De nieuwe naam van onze kliniek is: AniCura Lourens & van der Wal Dierenartsen. Uiteraard staan we ook na deze wijziging met de beste persoonlijke zorg voor uw huisdier klaar!

Wat betekenen deze veranderingen voor u en uw huisdier?

Waarom sluiten we ons aan bij AniCura en wat is AniCura? Dat leest u in dit bericht van dierenarts Jeannette van der Wal

Samenwerking AniCura Apeldoorn

Enige tijd geleden zijn we een samenwerking aangegaan met onze collega’s van AniCura Apeldoorn (tot voor kort Sterkliniek Dierenartsen Apeldoorn). We werken nu al een aantal maanden op zeer prettige wijze met ze samen en we hebben dan ook alle vertrouwen in dit team. Daarnaast is AniCura Apeldoorn al bijna 4 jaar naar alle tevredenheid onderdeel van AniCura.

Zoals u wellicht heeft gemerkt is mijn man, Hans Marten Lourens, enige tijd geleden met pensioen gegaan. Deze samenwerking met de AniCura Apeldoorn geeft mij de kans om af te bouwen in mijn werk als dierenarts en ook langzaam aan naar mijn pensioen toe te werken. Dit houdt in dat ik in eerste instantie minder dagen op de kliniek aanwezig zal zijn en uiteindelijk volledig zal stoppen.

Vanaf nu zullen er dus ook regelmatig dierenartsen van AniCura Apeldoorn aanwezig zijn, mogelijk heeft u één van hen de afgelopen tijd al getroffen. Binnenkort zullen ze zich aan u voorstellen op onze nieuwe website.

Aansluiting bij AniCura, wat betekent het voor u en uw huisdier?

De naamsverandering zal behalve nieuwe logo’s op ons gebouw, nieuwe aankleding in de kliniek en een nieuwe website voor weinig veranderingen zorgen.

Door de overstap naar AniCura hebben wij makkelijker toegang tot de laatste kennis en ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde. Met deze toegang kunnen we uw huisdier nog beter behandelen. Ook werken we binnen AniCura nauw samen met specialisten, die als nodig meedenken voor de beste behandeling voor uw dier.

Waarom we gekozen hebben voor aansluiting bij AniCura

Als onderdeel van het grote internationale netwerk aan dierenklinieken van AniCura kunnen wij de kwaliteit van onze zorg verder verbeteren, bijvoorbeeld door meer te investeren in apparatuur en de ontwikkeling van nieuwe behandelingen.

Daarnaast spreekt het kwaliteitssysteem van AniCura ons erg aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan regelmatige controles van apparatuur, strikte veiligheids- en kwaliteitseisen en verplichte nascholing. Dus ook als onderdeel van AniCura kunt u bij ons rekenen op diergeneeskundige zorg van hoog niveau.

Samen met mijn enthousiaste team kijk ik uit naar deze nieuwe start. Heeft u een vraag over deze veranderingen? Bel of mail ons gerust, wij vertellen u er graag meer over.

Vriendelijke groet, namens het hele team,
Jeanette van der Wal
Dierenarts Lourens & van der Wal Dierenartsen