Paraveterinair

Mijn naam is Melissa Tilma en ben sinds 2021 afgestudeerd als paraveterinair-dierenartsassistente. Ik woon in Hengelo Overijsel en heb een trouwe viervoeter genaamd Kyra. Met veel plezier werk ik nu bij AniCura Apeldoorn. 

Mijn droombaan

Vanaf kleins af aan was het al mijn droom om de dierenarts te helpen. Mijn moeder werkte bij een honden uitlaatservice, en ik ging dan wel met haar mee. Af en toe moesten die honden naar de dierenarts en dan ging ik ook mee. Hier stond ik als klein meisje de dierenarts al te assisteren.

Ik ging naar een groene middelbare school, het AOC in Enschede, waar ik het keuzevak dier had. Dit was de perfecte doorstroming naar de opleiding Paraveterinair-dierenartsassistente

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat het erg afwisselend is, geen dag is het zelfde. Ik vind het erg fijn om de mensen en dieren met de kennis die ik heb opgedaan zo goed mogelijk te helpen!

Mijn interesse ligt bij artrose patiënten. Ik wil mij hierin verder verdiepen om de dieren met deze ziekte zo goed mogelijk te ondersteunen.

Kyra

Ik heb altijd honden gehad en momenteel een boerenfox genaamd Kyra. Het is een echte druktemaker en daarom ben ik ook met haar gaan hardlopen en skeeleren, zodat ze haar energie kwijt kan. En zelf vind ik het ook fantastisch om te doen! 

Ik ben ook graag bezig met muziek, van zingen tot keyboard of piano spelen. 

U kunt mij tegen komen achter de balie of in de spreekkamer. Graag zie ik u terug in onze praktijk!