De dierenartsen van AniCura ’t Leidse Land

Dierenkliniek AniCura ’t Leidse Land

De dierenartsen van AniCura ’t Leidse Land

Al bijna 50 jaar de dierenarts voor huisdieren, paarden en landbouwhuisdieren in Leiden en omgeving. Met liefdevolle zorg en veel kennis staat het team van AniCura ’t Leidse Land voor u en uw dier klaar.

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan

Dé dierenkliniek voor huisdieren, paarden en landbouwhuisdieren in regio Leiden

Met een vast team van betrokken dierenartsen en paraveterinairen staan we voor u en uw dier klaar. Of het nu is voor een consult, advies of operatie. Onze zes landbouwhuisdierenartsen zijn 24/7 bereikbaar. Lees ook: landbouwhuisdieren en paarden

De beste service en bereikbaarheid, daar staan we voor. Zo nemen wij altijd de telefoon op en kunt u met uw huisdier vaak nog dezelfde dag langskomen. Ook op zaterdagen en in de avonden hebben we spreekuren. U parkeert bij al onze locaties gratis.

De vier locaties van onze dierenkliniek

U vindt onze dierenklinieken voor huisdieren in Leiden-Merenwijk, Leiderdorp, Roelofarendsveen en Zoeterwoude. Onze landbouwhuisdierenartsen werken vanuit Leiderdorp in onder meer regio Leiden, Haarlem, Zoetermeer en Alphen aan de Rijn.

Expertises AniCura ’t Leidse Land

Naast gewone diergeneeskundige zorg vindt u bij ons expertise in onder andere laparoscopische sterilisatie, tandheelkunde, digitale röntgen en echografie. Met een modern lab is er onder andere veel bloedonderzoek in huis mogelijk. Lees ook: onze expertises.

Afspraak bij de dierenarts van ’t Leidse Land

Heeft u een vraag aan een van onze dierenartsen? We staan graag voor u klaar! Maak eenvoudig online een afspraak bij een van onze vier locaties, zie hierboven of ga naar onze contactpagina. Onze landbouwhuisdierenartsen zijn 24/7 bereikbaar via 071 – 541 69 45.

Contact opnemen?

Ga naar contact

Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeer fijne praktijk!

Richard - via Google reviews

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

Nieuws

Meer nieuws