liggende hond
AniCura 't Leidse Land

Uw dierenarts in Leiderdorp

Telefoon Openingstijden van vandaag
10:00 - 14:30

Let op: tussen 12:15 - 12:45 i.v.m. lunchpauze alleen voor spoed bereikbaar

Spoed buiten openingstijden? Bel bovenstaand nummer, u wordt doorgeschakeld naar dienstdoende arts. Let op: bel voor landbouwhuisdieren en paard: 071-541 69 45

De dierenartsen van AniCura 't Leidse Land

Liefdevolle zorg in een ruime en moderne kliniek, de dierenartsen van AniCura ’t Leidse Land staan in Leiderdorp voor u en uw dier klaar. Maak eenvoudig online een afspraak.

Over ons

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan

Heel aardig personeel wat echt om dieren geeft. Goede uitleg en bereid om vragen te beantwoorden. Ze nemen alle tijd voor het dier. Aanrader👍🏼

Belinda - via Google reviews Bekijk alle ervaringen

Nieuws

Meer nieuws

Dé dierenkliniek in Leiderdorp

Of het nu is voor zorg voor uw hond, kat, konijn, knaagdier of kip, we helpen u verder met de best mogelijke zorg. Al bijna 50 jaar is AniCura ’t Leidse land de dierenkliniek voor huisdieren in Leiden en omgeving. U vindt onze andere drie klinieken in Leiden, Roelofarendsveen en Zoeterwoude.

Paarden en landbouwhuisdieren

Ook voor landbouwhuisdieren en paarden staat ons team voor u klaar. Onze zes dierenartsen met expertise in paarden, rundvee, geiten en schapen zijn 24/7 voor klanten bereikbaar. Bekijk ook: landbouwhuisdieren en paarden.

Goed bereikbaar

In onze zorg en service zetten we graag een stapje extra. We zijn telefonisch goed bereikbaar en buiten openingstijden maakt u eenvoudig online een afspraak. Meestal kunt u dezelfde of de volgende dag in een van onze locaties terecht. Ook in de avonden en op zaterdagen hebben we spreekuren.

Afspraak met een dierenarts in Leiderdorp
Wilt u met uw dier langskomen bij een van onze dierenartsen aan de Van der Valk Boumanweg 50 in Leiderdorp?  Maak eenvoudig online een afspraak of bel ons, ook bij twijfel. We zijn er voor u en uw dier.