anicura t leidse land landbouwhuisdieren
AniCura 't Leidse Land

Uw landbouwhuisdierenartsen in regio Leiden

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:00 - 17:00
Bereikbaar voor spoed
00:00 - 24:00

Bel voor een afspraak bij voorkeur tussen 8:00 en 9:00 uur. Voor spoed 24/7 bereikbaar op bovenstaand nummer. 

Uw dierenarts voor landbouwhuisdieren en paarden

Ons motto is service en bereikbaarheid. De dierenartsen voor landbouwhuisdieren en paarden van AniCura 't Leidse Land staan dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Over ons

Login klantportaal rundveehouders

Login

Altijd beschikbaar voor advies en hulp, bedankt voor jullie goede zorgen!

Judith - via Google reviews

Nieuws

Meer nieuws

Dé dierenarts voor paarden in regio Leiden

Onze dierenartsen Pieter Beurskens en Sophie Noyen-Wolfert hebben alle kennis en ervaring voor hoogkwalitatieve eerstelijns zorg voor uw paard. Denk bijvoorbeeld aan zorg of begeleiding bij kreupelheden, luchtwegklachten, fertiliteits-begeleiding, castraties en gebitsbehandelingen.

Wij komen hiervoor bij u thuis of op stal. Voor spoedzorg bij uw paard kunt u ook bij onze vier andere landbouwdierenartsen terecht Bekijk ook: onze zorg voor paarden.

Veearts in o.a. regio Leiden, Zoetermeer, Noordwijk en Alphen aan de Rijn

Bij AniCura 't Leidse Land hebben wij zes deskundige landbouwhuisdierenartsen in dienst. Als kliniek hebben we al bijna 50 jaar ervaring met het verlenen van diergeneeskundige en preventieve zorg aan koeien, geiten en schapen. Deze zorg bieden we op bedrijfsniveau of individueel per dier aan.

Bedrijfsbegeleiding

Een goede bedrijfsbegeleiding helpt bij het verhogen van de productie op het bedrijf. Bij openbare (kinder)boerderijen is een veilige omgeving voor zowel mens als dier extra belangrijk. Om dit te bereiken begeleiden we bijvoorbeeld bij hygiënemanagement, vruchtbaarheidsbepalingen en het vaccinatieschema.

Vraag, of advies?

Heeft u een vraag aan een van onze landbouwhuisdierenartsen? Neem gerust contact met ons op, we zijn er voor u. Onze contactgegevens vindt u bovenaan deze pagina.