liggende hond
AniCura 't Leidse Land

Uw dierenarts in Leiden-Merenwijk

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:30 - 16:30

Let op: tussen 12:15 - 12:45 i.v.m. lunchpauze alleen voor spoed bereikbaar

Spoed buiten openingstijden? Bel bovenstaand nummer, u wordt doorgeschakeld naar dienstdoende arts. Let op: bel voor landbouwhuisdieren en paard: 071-541 69 45

Uw dierenarts in Leiden Merenwijk – AniCura ’t Leidse Land

Persoonlijke aandacht en jarenlange kennis en ervaring, dat vindt u bij de dierenartsen van AniCura ’t Leidse Land in Leiden. U bent van harte welkom met uw dier, of het nu is voor vaccinatie, consult of advies. Maak wel altijd even een afspraak.

Over ons

Ontdek ook AniPlan®

Ziekte en pijn bij uw dier wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met het zorgplan AniPlan® krijgt uw dier voordelig alle preventieve zorg om gezond te blijven.

Lees meer
AniPlan

Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeer fijne praktijk!

Richard - via Google reviews Ga naar ervaringen

Nieuws

Meer nieuws

Dé dierenkliniek in Leiden

Of het nu is voor een diergeneeskundig advies of een behandeling, ons vaste team van dierenartsen en paraveterinairen helpt u graag verder. Persoonlijke aandacht vinden we in onze dierenkliniek in Leiden belangrijk. Samen met u kijken we wat het beste is voor uw dier.

De vier locaties van AniCura ’t Leidse Land

U vindt ons ook in Leiderdorp, Roelofarendsveen en Zoeterwoude. Door deze nauwe samenwerking en onze continue nascholing is er bij ons veel aan zorg mogelijk. Als onderdeel van AniCura werken we ook samen met specialisten, waar we als nodig mee overleggen.

Wij zijn er voor u

De beste zorg en service, daar staan we voor. We nemen altijd de telefoon op en meestal kunt u nog dezelfde of volgende dag met uw dier bij ons terecht. Ook in de avonden en op zaterdagen zijn we er voor u. Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar voor onze klanten. Zo is uw dier bij ons echt verzekerd van de beste zorg.

Afspraak bij de dierenarts in Leiden

Twijfelt u, of wilt u langskomen bij een van onze dierenartsen aan Hermelijnvlinder 36 in Leiden? Een afspraak maakt u eenvoudig online. Bellen kan natuurlijk ook, we staan graag voor u en uw dier klaar!