Tarieven AniCura Leeuwarden

Wilt u weten wat een behandeling kost? De kosten hangen vaak af van de situatie en uw dier. Wij proberen u van tevoren te informeren over de kosten. Mochten wij dat vergeten omdat wij druk bezig zijn om uw dier beter te maken, vraag daar dan vooral zelf om.

Tarieven AniCura Leeuwarden

De kosten van een behandeling hangen vaak af van de situatie en uw dier. Wilt u weten wat een bepaalde behandeling voor uw dier bij ons kost? Neem gerust even contact met ons op, dan maken we voor u een kostenopgaaf.

Waarom zijn tarieven bij dierenartsen niet overal hetzelfde?

Elke dierenkliniek is vrij om de eigen tarieven te bepalen. Verschillen in tarieven tussen de ene en de andere kliniek worden vooral bepaald door het verschil in kwaliteit. Deze kwaliteit is niet altijd zichtbaar, dus vraag hier vooral naar.

Up-to-date kennis en apparatuur voor de beste zorg

Diergeneeskundige zorg van hoge kwaliteit heeft een prijskaartje. Als professionele praktijk investeren we continu in de kwaliteit van  instrumentarium en apparatuur. Ook de ontwikkeling van onze dierenartsen en paraveterinairen staat voorop, zodat hun kennis altijd up-to-date is en uw dier de beste zorg krijgt. Het kan zijn dat onze tarieven daardoor hoger zijn dan klinieken die hier geen investeringen in doen.

Heeft u een vraag over hoe onze tarieven zijn opgebouwd? Neem contact met ons op, we lichten dit graag aan u toe. 

Voorkom onverwachte kosten bij de dierenarts

Soms krijgt u te maken met onverwachte zorgkosten voor uw dier, bijvoorbeeld na een ongeluk of bij ziekte. Ons advies is daarom om een verzekering af te sluiten voor deze kosten. Zo weet u zeker dat u zich bij deze vervelende momenten niet zorgen hoeft te maken over de kosten van een behandeling. 

U kunt kiezen uit verschillende dierverzekeraars. Met onderstaande tool maakt u een vergelijking tussen meer dan 15 huisdierverzekeringen op basis van premie, dekking en voorwaarden. Zo vindt u eenvoudig de verzekering die het beste bij uw huisdier en uw wensen past.

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com