Stephanie Smits

Paraveterinair

Ik ben Stephanie Smits, op 19 mei 1990 geboren en getogen in Dokkum. Sinds 2015 woon ik samen met mijn man in het mooie Damwâld!

Hecht team

Sinds 2010 werk ik bij deze kliniek, waar ik het onwijs naar mijn zin heb. We werken in een hecht team. Dit werkt erg fijn omdat we goed ingespeeld zijn op elkaar. De gezellige sfeer op de werkvloer helpt daar ook bij. Ons werk is erg afwisselend en je weet nooit wat de dag je brengen zal.

Mijn werkzaamheden binnen de kliniek zijn vooral achter de schermen, maar natuurlijk komt u mij ook eens tegen bij de balie of aan de telefoon.

Orthopedie en anesthesie

In juli 2010 mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen als paraveterinair. Deze heb ik behaald op het AOC Friesland te Leeuwarden. Een à twee keer per jaar volg ik nascholing gericht op orthopedie en anesthesie omdat dit onderdelen zijn die mij uitdagen. 

Dierenliefhebber

Liefde voor dieren is er bij mij met de paplepel ingegoten, opgegroeid in een huis met honden, konijnen, cavia’s, hamsters en vogeltjes. Hierdoor riep ik als klein meisje al dat ik dierendokter ging worden.

Als echte dierenliefhebber hebben wij thuis natuurlijk ook dieren, een ontzettende lieve Cavalier Dustin en onze twee Rex konijntjes, Noa en Nibbit.

Mijn grootste passie en hobby is mijn eigen paard. Een KWPN merrie, een fantastisch leuk dier met soms haar eigenwijze buien.