De beste start voor uw pup met het puppyconsult van AniCura

Er is geen leukere toevoeging aan een gezin dan een puppy! Wel is het goed om te weten wat er allemaal bij de groei, zorg en opvoeding van een puppy komt kijken. Daarom biedt AniCura een puppyconsult aan voor haar klanten.

Leeuwarden

Jelsumerstraat 47 8917 EM Leeuwarden
Routebeschrijving 058 - 212 38 91

Gratis voor onze klanten

De puppybegeleiding is een gratis service voor klanten van AniCura Leeuwarden. U kunt hiermee starten na de 12 weken vaccinatie. Daarna komen u en uw pup ongeveer eens in de 6 weken bij ons langs.

Waaruit bestaat de puppybegeleiding?

Tijdens de puppybegeleiding houden we de groei en gezondheid nauwkeurig in de gaten en krijgt u van ons adviezen over de verzorging, voeding en opvoeding. Door de regelmatige controle ontdekken we vroegtijdig eventuele problemen. Door er vroeg bij te zijn, kunnen we vaak meer voor uw dier doen.

Heeft u een vraag over het grootbrengen van uw pup? Ook daarvoor is ruimte tijdens de afspraken.

Wennen aan het bezoek aan de dierenarts

Een ander groot voordeel is dat uw pup met de bezoekjes al op jonge leeftijd went aan de kliniek en de onderzoekjes. Tijdens het puppyconsult laat de assistente uw pup op een speelse manier kennismaken met de behandeltafel en de weegschaal. Uw pup wordt tussen de onderzoekjes door verwend met lekkernijen. Zo stapt uw hond hopelijk ook op latere leeftijd vrolijk bij ons binnen!

Interesse?

Neem contact met ons op voor een afspraak!

 

Leeuwarden

Jelsumerstraat 47 8917 EM Leeuwarden
Routebeschrijving 058 - 212 38 91