Dierenarts Leeuwarden wachtkamer
Welkom bij AniCura Leeuwarden - voorheen Sterkliniek Leeuwarden

Dé dierenarts van Leeuwarden

Telefoon Openingstijden van vandaag
08:00 - 18:00

De dierenartsen van AniCura Leeuwarden

Liefdevolle zorg voor uw huisdier: het team van dierenartsen en assistenten van dierenkliniek AniCura Leeuwarden staat voor u klaar! In onze moderne en ruime kliniek is veel mogelijk, van echografie tot laparoscopische sterilisatie en röntgen.

Over AniCura Leeuwarden

Zeer vriendelijke artsen en assistenten. Begripvol en kundig. Gewoon fantastisch!

Trijntje Bekijk alle Google Reviews

Uw dierenarts in Leeuwarden

Bij de dierenartsen van AniCura Leeuwarden, voorheen Sterkliniek Leeuwarden, vindt u liefdevolle en de best mogelijke zorg. Met een groot en hecht team van dierenartsen en jarenlange kennis en ervaring staan wij ècht voor hoge kwaliteit van zorg.

Moderne dierenkliniek aan Jelsumerweg

Het bezoek van u en uw huisdier zo aangenaam mogelijk te maken, dat vinden we belangrijk. Denk aan een hoog plekje waar uw kat rustig kan wachten en een persoonlijk ontvangst door een van onze assistenten.

Al meer dan 30 jaar de dierenarts in Leeuwarden

Wij gaan verder dan een gewone dierenarts. Voordat we beginnen met een behandeling onderzoeken we uw dier goed om zo tot goede diagnose te komen. Hiervoor hebben we bijna alles zelf in huis: van echografie, een uitgebreid lab voor bloed- en urineonderzoek, röntgenapparatuur tot de apparatuur voor alle soorten van kijkoperaties. 

Afspraak bij dierenarts in Leeuwarden? 

Wilt u langskomen bij onze dierenartsen aan de Jelsumerstraat 47 in Leeuwarden? Neem gerust vrijblijvend contact op, we helpen u graag verder.

Deze Sterkliniek is nu AniCura

De beste zorg voor uw dier, zoals u gewend bent.

Lees meer

Royal Canin thuisbezorgd mét 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles wordt snel thuisbezorgd. Neem gerust contact op als u eerst voedingsadvies wilt. Bestel nu en krijg 15% korting op uw eerste order.

Ga naar de webshop
Royal Canin voer met korting thuisbezorgd

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Nieuws

Ga naar nieuws