met kat naar de dierenarts tijdens corona

Zo bezoekt u de dierenarts in tijden van het coronavirus

Ondanks de uitbraak van het coronavirus proberen wij alle diergeneeskundige zorg zoveel mogelijk te blijven verlenen. U kunt dus gewoon een afspraak bij ons maken. Wel nemen we extra maatregelen.

Wat we van u vragen:

Wat doen wij om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan?

We hebben verschillende maatregelen getroffen om onze medewerkers veilig te laten werken. Zo kunnen dieren de noodzakelijke zorg krijgen waar ze recht op hebben. Denk hierbij aan:

Welke dieren kunnen bij de dierenarts komen?

Alle dieren zijn welkom. Spoedgevallen gaan zoals altijd voor. Het kan alleen wel zo zijn dat we minder personeel hebben dan normaal, waardoor u misschien wat langer moet wachten.

Heeft de dierenkliniek aangepaste openingstijden?

De openingstijden van onze kliniek vindt u op onze website. Mochten de openingstijden aangepast worden, dan zorgen we dat de website up-to-date is.

Wat moet ik doen als ik voer of medicijnen moet kopen?

U kunt nog steeds bij ons terecht voor voer, medicijnen en supplementen. Wel raden we aan om van tevoren even te bellen, dan leggen we uw bestelling klaar en kunt u zo snel mogelijk weer met uw bestelling naar huis.

Wat moet ik doen als ik naar de dierenarts ga?

We werken op afspraak, dus bel of maak online uw afspraak. Overige tips en richtlijnen vindt u hierboven.

Kan ik met mijn huisdier naar de dierenarts gaan als ik besmet ben met het coronavirus COVID-19?

Als u besmet bent met COVID-19, of als er vermoed wordt dat u besmet bent, kom dan niet zelf naar de dierenarts, maar laat iemand anders die niet besmet is of in quarantaine is uw dier langsbrengen. Neem ook vooraf contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken en goed op de hoogte zijn van de situatie. Zo kan ons team de nodige voorzorgsmaatregelen nemen en uw dier veilig behandelen.

Bedankt voor uw medewerking

Wij zijn er voor u en uw huisdier. Alvast bedankt voor uw geduld en medewerking. Samen slaan we ons zo goed mogelijk door deze crisis heen, waarbij het welzijn van mens en dier voorop staat.

Bedankt aan iedereen die ons een hart onder de riem heeft gestoken. Een compliment of een bedankje aan de teams die voor uw dieren zorgen raken ons dieper dan u misschien denkt. 

Lees ook: alles over het coronavirus en huisdieren