Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Murielle Cox
Dierenarts

Murielle Cox

dierenarts
Dierenarts
Murielle Cox
dierenarts

Ik ben Murielle Cox en ik werk als dierenarts bij deze dierenkliniek. Ik ben sinds 2018 afgestudeerd als dierenarts. 

Over mijn werk 

Ik vind de diversiteit van het werk erg leuk. Elke dag wisselen mijn werkzaamheden af van het uitvoeren van een operatie naar het helpen van dieren in een spreekuur. Ook het contact met de dieren, eigenaren en mijn collega’s zorgen ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga.  

Ik heb nog geen expertise, maar ik ben erg geïnteresseerd in oogheelkunde, omdat ogen een enorm belangrijk orgaan zijn. Verder volg ik nascholingen in kattengeneeskunde en oogheelkunde.  


Savina, Quera en Occhio 

Zelf heb ik drie dieren; Savina, Quera en Occhio. Savina is een Tinker merrie die ik zelf heb gekocht toen ze een veulen was. Ze heeft al veel kwaaltjes gehad, zoals hoefbevangenheid en ze is zelfs een keer geopereerd voor heftige koliek. Gelukkig is ze nu gezond en kan ik bosritjes met haar maken. 

Quera is een Zwitserse herder. Ik heb een keer een nestje van zeven puppy’s van haar gehad. Ik vond het erg leuk om een keer een nestje puppy’s in huis te hebben. Ik geniet ervan om met Quera te wandelen en te knuffelen.  

Occhio is een kat die ik sinds kitten in huis heb. Bij mijn vorige werkgever kwam ze binnen met een ernstige ooginfectie, waardoor één oog al verloren was. Ik heb het oog operatief weggehaald en ik werd meteen verliefd op haar. Toen hebben we haar Occhio genoemd, wat Italiaans is voor oog.  

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd