Nascholing

Kennisdeling vinden wij belangrijk omdat het de kwaliteit van veterinaire zorg ten goede komt. Vanuit deze gedachte organiseren wij regelmatig (geaccrediteerde) nascholingsavonden voor dierenartsen.

Omdat wij kennisdeling belangrijk vinden, doen wij aan nascholingen. Meer over kennisdeling? Bekijk ook: Kattengeneeskunde verwijzersIntercollegiaal overleg, Cases

Nascholingsavonden

Tijdens de nascholingsavonden komen interessante onderwerpen aan bod en heeft u de kans kennis te maken en te overleggen met collega's. De nascholingsavonden worden kostenloos door ons aangeboden.

Aanmelden

Wij informeren dierenartsen per post en per e-mail over onze nascholingsavonden. Wilt u aan de mailinglijst worden toegevoegd? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar dordrecht@anicura.nl.

November 2022: Oncologie

Op 17 en 21 november kunt u een gratis nascholing volgen over oncologie in Rijswijk of Dordrecht. Marianne Ridder en Camille De Ley praten u helemaal bij over de ontwikkelingen in de eerste en tweede lijn.diagnostiek en behandelingen in de hedendaagse 1e en 2e lijns praktijk

Data en locatie

Donderdag 17 november: AniCura Dordrecht
Adres: Jan Valsterweg 96, Dordrecht
Maandag 21 november: AniCura Haaglanden
Adres: Frijdastraat 20, Rijswijk

Ontvangst 19.00 uur | start 19.30 - 21.30 uur

KOSTEN: Gratis aangeboden
ACCREDITATIE CKRD nascholingspunten

Aanmelden kan gemakkelijk per mail via: aanmelden.drechtstreek@anicura.nl

Meer weten? Bekijk hier de PDF met het volledige programma: nascholing oncologie november 2022.pdf

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd