Marjolein Adriaensens
Paraveterinair

Marjolein Adriaensens

Paraveterinair, revalidatie practicus
Paraveterinair
Marjolein Adriaensens
Paraveterinair, revalidatie practicus

Opleiding

  • Paraveterinair, Certified Canine Rehabilitation Practitioner

Marjolein is paraveterinair en gediplomeerd revalidatie therapeute. Ze heeft haar diploma behaald in Amerika.

Ze had in België haar eigen praktijk geopend in de revalidatie. Daar behandelde ze honden met allerlei problemen, van sporthonden met blessures tot hernia-patiënten. Ook honden met overgewicht hebben hun streefgewicht behaald dankzij haar aangepaste oefeningen en voedingsadvies.

"Ik hou er enorm van als de honden met plezier terugkomen en dat de eigenaren me kunnen vertellen dat ze nu eindelijk terug spelen met de andere hond. Dat ze zich beter voelen en beter kunnen bewegen!" 

Wat doe je, ben je goed in of wil je bereiken?

Honden en katten met overgewicht alsook oudere honden kunnen bij Marjolein genieten van een ontspanningsmassage, soms vallen de honden zelfs in slaap. U kunt ook bij haar ook terecht met sporthonden en dieren met peesblessures. Kijk ook op: Pijn en revalidatie.

Marjolein wilt honden helpen om zich beter te voelen en een fijne omgeving creëeren voor het dier en de eigenaar. 

Ze zet zich in voor de patiënten die een hele dag komen revalideren. Veel honden die ze behandelt komen graag naar de praktijk om samen aan de slag te gaan.

Pijn en revalidatie

Haar bijzondere interesse is pijn en revalidatie voor dieren, hierbij is haar expertise osteo arthritis en hondenfitness.

Volg je nascholingen of andere opleidingen/cursussen?

Op het moment volgt Marjolein een opleiding chiropractie voor kleine huisdieren die ze in februari 2021 zal afronden. Daarnaast probeert ze minimaal twee keer per jaar een bijscholing te volgen in revalidatie. 

Huisdieren en thuis

Thuis heeft Marjolein drie honden, Sky is een Alaskan Malamute van 11 jaar, Loki is een mengelmoes uit Mongolië en Droopy is een oude Labrador uit het asiel.

Ook heeft Marjolein twee mini Shetlanders, Jip en Janneke, en een Belgisch Warmbloedpaard Nina.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd