Kosten Diergeneeskundig Verwijscentrum

De kosten van een onderzoek of behandeling kunnen sterk variëren. Wij kunnen u vooraf een globale kostenindicatie geven, maar deze kan gedurende het verloop van de onderzoeken of behandeling bijgesteld worden. Uiteraard bespreken wij iedere stap in het behandeltraject zorgvuldig met u.

Betaling en vergoeding

Heeft u al een huisdierenverzekering afgesloten? Vergeet dan bij uw bezoek aan onze dierenkliniek niet uw polisnummer mee te nemen. 

Aanbetaling

Als uw huisdier voor een operatie bij ons komt, dan dient u een aanbetaling van € 500 te doen. Deze wordt natuurlijk weer verrekend met de factuur die volgt.

De totale kosten dienen bij het ophalen van uw dier voldaan te worden middels een PIN-betaling. Omdat rekeningen soms op kunnen lopen, dient u mogelijk uw daglimiet van tevoren aan te passen.

Kosten Diergeneeskundig Verwijscentrum

Als uw dier zorg nodig heeft waar meer kennis en ervaring voor nodig is, zullen de kosten hoger zijn dan bij uw eigen dierenarts. Het Diergeneeskundig Verwijscentrum is een speciaal ziekenhuis voor dieren waar deze uitgebreidere zorg aangeboden wordt.
Stel dat uw hond een herniaoperatie nodig heeft, dan laat u dat het liefst doen door een chirurg die veel ervaring heeft met deze operatie. Net als bij mensen is zo’n operatie duurder dan bijvoorbeeld een simpele ingreep zoals bijvoorbeeld een knobbeltje weghalen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd