Welkom op onze vernieuwde website!

Een nieuw jasje, maar nog steeds met uw vertrouwde dierenarts.

AniCura Dierenkliniek Rijngeest - Oegstgeest logo

Contact us

071 – 51 56 16 1

rijngeest@anicura.nl

President Kennedylaan 260, 2343 GX, Oegstgeest

Emma Schepens
Paraveterinair

Emma Schepens

Paraveterinair
Paraveterinair

Emma Schepens

Paraveterinair

Hallo, ik ben Emma Schepens. In 2017 ben ik afgestudeerd voor paraveterinair en sinds die tijd actief op de AniCura dierenklinieken Rijngeest.

Hiervoor heb ik een driejarige studie in dierenverzorging gedaan. Daar ben ik erachter gekomen dat gezelschapdieren mijn interesse hebben.

De bijzondere band die je ziet tussen mens en dier fascineert mij enorm: ik vind het mooi om te zien hoeveel mensen over hebben voor hun huisdier.

Interesse en expertise

Ik doe zo'n twee keer per jaar cursussen en nascholing. Ik vind het belangrijk als paraveterinair een goede overdracht te kunnen geven van dierenarts naar eigenaar. Dat alles duidelijk is voor zowel de patiënt als eigenaar.

Een specialisme heb ik nog niet echt. Ik ben daarvoor nog denk ik vrij kort in het vak. Misschien wellicht dat dit in de toekomst nog gaat gebeuren? Momenteel geniet ik van het veelzijdige werk. Ik zal nog veel ervaring op moeten doen, maar ik kijk er naar uit kennis met u te maken.

Thuis

Zelf heb ik een Labrador Retriever genaamd Dex. Ik wandel regematig met hem over de Noordwijkse duinen wat eindigt met een duik in zee. Daar is hij dol op.

In mijn vrije tijd sta ik vaak in de keuken te bakken. Verder speel ik graag handbal en fitness ik.

Afspraak of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak bij onze dierenkliniek? Neem contact met ons op. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd