Renée Jansen
Dierenarts

Renée Jansen

Dierenarts
Dierenarts

Renée Jansen

Dierenarts

De goede keuze

Als kind wilde ik altijd graag een dierenasiel hebben. Toch ben ik na de middelbare school eerst economie gaan studeren. Na een jaar ben ik hiermee gestopt en begonnen met de opleiding Diergeneeskunde. Vanaf de eerste dag werd meteen duidelijk dat dit de goede keuze was. De kennis die ik tijdens mijn eerste jaar economie heb opgedaan, kan ik altijd nog gebruiken als ik iets in de praktijkvoering erbij kan doen.

Dieren en het team

Het werken met dieren en het werken in een team vind ik het leukste aan mijn werk. Ook het contact met de eigenaren en de afwisseling elke dag. Daarnaast vind ik het mooi om te zien wanneer dieren na een behandeling opknappen en beter in hun vel zitten. 

Ik ben nu bezig met meer ervaring opdoen op alle gebieden. Daarna wil ik mij focussen op een expertise.

Vaste oppas

Op dit moment heb ik geen huisdieren omdat er in mijn appartement geen genoeg ruimte is voor dieren. Vroeger had ik wel een konijn, ratten en hamsters. Zodra het kan, wil ik heel graag een hond of kat. In de tussentijd ben ik de vaste oppas van de dieren van mijn vrienden en familie.

Buiten werk

In mijn vrije tijd vind ik buiten wandelen of hardlopen leuk. Ook uitgebreid koken en tafelen met vrienden, lezen en reizen zijn dingen die ik graag doe. Tijdens mijn studie heb ik zeven jaar met veel plezier als chauffeur gewerkt. Dus iedere dag rijden van  Utrecht naar Hoogvliet vind ik helemaal niet erg.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd