Bernadette v/d brink - van Schie
Dierenarts

Bernadette v/d brink - van Schie

Dierenarts
Dierenarts

Bernadette v/d brink - van Schie

Dierenarts

Op 3 juni 1976 werd ik geboren als vierde dochter in Hillegom, waar ik mijn vroege jeugd heb doorgebracht. Daarna groeide ik op in Haarlem en na de middelbare school was ik een grote geluksvogel te mogen starten met de studie diergeneeskunde en naar Utrecht te verhuizen. In 2002 werd mijn droom werkelijkheid en studeerde ik af als dierenarts.

Na een korte periode in Haarlem en Alkmaar als dierenarts werkzaam te zijn geweest, kwam ik terug in mijn geboorteplaats Hillegom. De omgeving, klanten en hun huisdieren, maar vooral mijn collega’s en sfeer op de kliniek bevielen zo goed, dat ik ondertussen hier wortel heb geschoten.

Plezier 

Elke dag ga ik met groot plezier naar mijn werk, waar ik steeds opnieuw uitgedaagd, verrast en ontroerd wordt. Om dagelijks met mijn passie en liefde voor dieren te mogen werken, beschouw ik als een hele grote zege.

Expertise

Als dierenarts wil ik graag het verschil voor dier en eigenaar maken door goed te luisteren, te onderzoeken en samen tot de beste oplossing komen. Naast de klinische werkzaamheden in de spreekkamer en operatiekamer, heb ik mij toegelegd op de cardiologie en de echografie.

Thuis

Mijn thuis staat naast de kliniek en daar woon ik samen met mijn man Harco, mijn zoons Alan en Fabian, hond August en maar liefst 3 katten Jet, Liesje en Pinping. Mijn vrije tijd vul ik in samen met mijn gezin. We wandelen graag samen met de hond door de duinen en aan het strand. En als er dan nog tijd over is, sta ik op de tennisbaan met mijn zomerdubbelpartner Lodewijk Kamps.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd