Suzanne  Korswagen
Dierenarts

Suzanne Korswagen

Dierenarts
Dierenarts

Suzanne Korswagen

Dierenarts

Hoi, mijn naam is Suzanne Korswagen en ik werk sinds augustus 2021 als dierenarts bij dierenkliniek het Overbosch. Als kleine meid wilde ik altijd al iets doen met dieren, wat uiteindelijk heeft geleid tot het worden van dierenarts! Ik ben in juli 2021 afgestudeerd en werk sindsdien vooral in Oostvoorne, maar u kunt mij af en toe ook op de andere locaties vinden. 

Interessegebieden

Op het moment vind ik alle aspecten van diergeneeskunde nog erg interessant, zowel honden, katten als andere dieren. In de toekomst wil ik graag meer nascholing volgen over konijnen, knaagdieren en zelfs reptielen. Zo kan ik voor iedere patiënt klaar staan! Het leuke aan mijn baan vind ik de dieren, net als de afwisseling die dit werk met zich meebrengt.

Vrije tijd

Zelf heb ik een Maine Coon poes, Miyo, van 5jaar oud. Ze is een echte koningin en ligt vaak bovenop de krabpaal, die ik ook wel haar troon noem. Hopelijk komt er in de toekomst ook nog een hond bij, want ik ben opgegroeid met honden. In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan Miyo, maar vind ik het ook erg leuk om bordspellen te spelen met vrienden of te cosplayen. Het kijken van een goede serie op de bank sla ik echter ook niet af!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd