Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Huisdieren Zorgplan van AniCura De Waard

Voor honden, katten en konijnen bieden wij een preventief zorgplan. U krijgt dan de standaardzorg voor uw dier(en) tegen een vast tarief per maand. Zo spreidt u de kosten en krijgt uw dier de beste zorg om gezond te blijven.

Het preventieve zorgplan: voorkomen is beter dan genezen


Net als u willen we graag dat uw huisdier lekker in zijn vel zit en onbezorgd 'dier' kan zijn. Daarom bieden we het Huisdieren Zorgplan aan voor een zorgeloos en betaalbaar huisdierenbezit.

Met maandelijkse betalingen voor preventieve gezondheidszorg spreidt u de kosten en geeft u de beste zorg! Dit is dus geen verzekering, het gaat om de preventieve gezondheidszorg. Onder deze zorg vallen bijvoorbeeld:

  • de vaccinaties
  • een heel jaar lang kwaliteitsproducten tegen vlooien, teken en wormen
  • uitstekende zorg en regelmatige gezondheidschecks
  • exclusieve kortingen op overige producten en diensten zoals consultafspraken, operaties of bloedonderzoek

Lees ook: verzekering voor uw huisdier

Zo doet u ook mee!

Sluit vandaag nog een Huisdieren Zorgplan af en help uw dier gezond te blijven.
U sluit het plan af bij onze balie in onze kliniek in Alblasserdam of Nieuw-Lekkerland. Daar doet u gelijk de eerste maandelijkse betaling. U ontvangt direct uw voordeelpakket voor de komende drie maanden met kwaliteitsproducten tegen wormen, vlooien en teken. Hierna betaalt u automatisch per maand gedurende één jaar. Na een jaar kunt u maandelijks opzeggen. Dit kunt u aan ons doorgeven en dan regelen wij de rest voor u.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd