Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Anne van de Watering
Dierenarts

Anne van de Watering

Dierenarts
Anne van de Watering

Ik ben Anne en ik werk op ZZP basis als dierenarts bij AniCura Dierenkliniek Bossenbuurt. Voorheen werkte ik ook bij AniCura Dierenkliniek Bossenbuurt. Hieronder vind u mijn afscheidsbericht aan u als klant en aan ons team:

Mijn werk

Het combineren van liefde voor dier en mens maakt mijn werk ontzettend leuk. 

Ik ben gewoon gek op dieren

Ik heb dit beroep gekozen omdat ik dieren aandoenlijk, lief, eigenwijs, grappig, uitdagend, hilarisch en schating vind. Elk dier heeft een eigen persoonlijkheid en dat maakt elke patient uniek. 

Scholing en achtergrond

Ik heb mijn opleiding dierenarts afgerond en daar is mijn interesse in cardiologie ontstaan. Ik ben Specialist Cardiologie in opleiding en ben druk bezig met nascholing. 

Vrije tijd

Naast mijn werk heb ik thuis een prachtig gezin en spreek ik af met vrienden. 

Huisdieren

Mijn lieve kat Tommie is een Devon Rex. Hij is een super atletische kat en heel aanhankelijk. Verder heb ik nog twee lieve honden, een Golden Retriever een een kruising Kelpie/Leonberger die zo gek als een deur is. 

Daarnaast hebben wij thuis een hele eigenwijze Shetlander en een prachtijge IJslander, een schattige hamter en 6 vissen in de kleuren van de regenboog.

Alle medewerkers

Iedereen die bij ons werkt, vind je op: Alle medewerkers

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd