Zuid-Holland

AniCura Haaglanden Rijswijk

AniCura Haaglanden in Rijswijk is verdeeld onder het Specialistisch Verwijscentrum en de Spoedkliniek voor dieren. Met hoge kwaliteit, enthousiasme, ervaring en betrokkenheid helpen wij u de juiste zorg voor uw dier te kiezen.

Voor diereigenaren

Behandelingen

Onze behandelingen

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is.

Waarom naar AniCura Haaglanden in Rijswijk?

AniCura Haaglanden in Rijswijk bestaat uit het Specialistisch Verwijscentrum en de Spoedkliniek. U kunt bij ons terecht voor uw verwijzing, een second opinion of spoed. Door onze nauwe samenwerking met AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht hebben wij een breed scala aan mogelijkheden.

Hét dierenziekenhuis in Rijswijk

In de volksmond wordt ons Specialistisch Verwijscentrum regelmatig "dierenziekenhuis" genoemd. We zijn inderdaad zeer vergelijkbaar met een ziekenhuis zoals we dat kennen voor mensen: er lopen veel specialisten rond, die hebben doorgestudeerd als dierenarts-specialist chirurgie, cardiologie, interne geneeskunde, en meer (lees meer: Ons team). U kunt voor zeer uitgebreide dierenzorg bij ons terecht.

Spoedkliniek

Naast het Specialistisch Verwijscentrum is er ook een Spoedkliniek. De Spoedkliniek is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Voor de Spoedkliniek heeft u geen doorverwijzing van uw eigen dierenarts nodig.

Zijn we dus een dierenziekenhuis?

Het woord dierenziekenhuis een niet-beschermde term. Een ziekenhuis voor dieren wordt  we in de dierenartsen-wereld vaak specialistische dierenkliniek of specialistisch verwijscentrum genoemd. De term dierenarts-specialist is namelijk wel beschermd. Weten hoe het precies in elkaar steekt? Kijk onze video: Zorg Wijzer

Lees ook: wat is een dierenarts-specialist?

Werken bij AniCura?

Werken bij AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht en AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden? Of wil je bij ons stage komen lopen? Bekijk hier onze vacatures, internships en andere stageplekken.

Van de kliniek

Laatste nieuws

  • Niels Groesser start met opleiding tot specialist spoed en IC

  • FIP behandeling vanaf 20 juni

  • Patiënten vanaf heden welkom op nieuwe Neurologie poli AniCura Haaglanden

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd