Zuid-Holland

AniCura Haaglanden Rijswijk

AniCura Haaglanden in Rijswijk is verdeeld onder het Specialistisch Verwijscentrum en de Spoedkliniek voor dieren. Met hoge kwaliteit, enthousiasme, ervaring en betrokkenheid helpen wij u de juiste zorg voor uw dier te kiezen.

Voor diereigenaren

Behandelingen

Onze behandelingen

Contact

085 - 483 13 00

haaglanden@anicura.nl

Frijdastraat 20a, 2288 EZ Rijswijk

Routebeschrijving
Voor dierenartsen

Verwijzen naar deze kliniek

Een dier verwijzen

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is.

Waarom naar AniCura Haaglanden in Rijswijk?

AniCura Haaglanden in Rijswijk bestaat uit het Specialistisch Verwijscentrum en de Spoedkliniek. U kunt bij ons terecht voor uw verwijzing, een second opinion of spoed. Door onze nauwe samenwerking met AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht hebben wij een breed scala aan mogelijkheden.

Hét dierenziekenhuis in Rijswijk

In de volksmond wordt ons Specialistisch Verwijscentrum regelmatig "dierenziekenhuis" genoemd. We zijn inderdaad zeer vergelijkbaar met een ziekenhuis zoals we dat kennen voor mensen: er lopen veel specialisten rond, die hebben doorgestudeerd als dierenarts-specialist chirurgie, cardiologie, interne geneeskunde, en meer (lees meer: Ons team). U kunt voor zeer uitgebreide dierenzorg bij ons terecht. Ga naar Specialistisch Verwijscentrum

Spoedkliniek

Naast het Specialistisch Verwijscentrum is er ook een Spoedkliniek. De Spoedkliniek is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Voor de Spoedkliniek heeft u geen doorverwijzing van uw eigen dierenarts nodig.

Zijn we dus een dierenziekenhuis?

Het korte antwoord is ja, maar nee. Qua mogelijkheden zeker, maar het woord dierenziekenhuis een niet-beschermde term en wordt onze specialistische dierenkliniek we in de dierenartsen-wereld een specialistisch verwijscentrum genoemd. De term dierenarts-specialist is namelijk wel beschermd. Weten hoe het precies in elkaar steekt? Kijk onze video: Zorg Wijzer

Werken bij AniCura?

Werken bij AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht en AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden? Of wil je bij ons stage komen lopen? Bekijk hier onze vacatures, internships en andere stageplekken.

Van de kliniek

Laatste nieuws

  • Niels Groesser start met opleiding tot specialist spoed en IC

  • FIP behandeling vanaf 20 juni

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd