Hanneke Jansen
Paraveterinair

Hanneke Jansen

Paraveterinair
Paraveterinair

Hanneke Jansen

Paraveterinair

Ik ben Hanneke en werk als paraveterinair bij AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen. Dieren zijn al van jongs af aan mijn passie en het is geweldig om van mijn hobby mijn beroep te hebben gemaakt.

Teamverband

Eén van de leukste dingen aan dit beroep is het werken in teamverband. Zo voeren we hier diergeneeskunde op het hoogste niveau uit en tonen we betrokkenheid bij de mensen en dieren  die hier langskomen. Bovendien is geen dag hetzelfde. Dat houdt het werk leuk.

Senior Paraveterinair

Sinds mei 2004 ben ik werkzaam als dierenartsassistent in deze praktijk. Voor veel klanten ben ik dus een vertrouwd gezicht. En sinds 1 januari 2018 ben ik Senior Paraveterinair, dus eigenlijk hoofd dierenartsassistente. Eén van de taken die daarbij komt kijken is administratie, wat ik met veel toewijding doe.

Familiemens

Ook thuis ben ik altijd in de weer met dieren. Is het niet om te zorgen voor mijn twee katten, Bram en Roger, dan is het wel om te gaan paardrijden. En op die momenten dat ik niet met de dieren bezig ben, dan vind ik het heerlijk om uit eten te gaan of uitstapjes te maken met mijn gezin.

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd