Esmee Hartings
Dierenarts

Esmee Hartings

Dierenarts

Esmee Hartings

Mooi beroep

Ik wist al vanaf jonge leeftijd dat ik dierenarts wilde worden, en ben dan ook heel blij dat dat gelukt is! Het contact met mens en dier en de band die je met elkaar opbouwt, dat vind ik heel bijzonder aan mijn beroep als dierenarts. Het vertrouwen winnen van een angstige hond of het geruststellen van een eigenaar, ook daar krijg ik echt energie van in mijn werk.

Konijnen en knaagdieren

Naast algemene diergeneeskunde heb ik met nascholingen bijzondere expertise ontwikkeld in zorg voor konijnen en knaagdieren. Deze intelligente diertjes vragen echt om een andere zorg dan honden en katten, en ik ben blij dat ik met mijn kennis deze dieren nog beter kan helpen. En ik vind het fantastische dieren, zelf ben ik ook met konijnen opgegroeid.

Jip en Wabbel

Thuis heb ik twee huisgenoten rondhuppelen, konijnen Jip en Wabbel. Deze twee ‘partners in crime’ lopen los in de woonkamer. Wabbel is echt een meisje, die je alleen mag aaien als zij daar zin in heeft. Jip is een lekkere lobbes die alles prima vindt. 's Avonds springen ze op de bank om te knuffelen, en bij thuiskomst word ik altijd heel enthousiast begroet.

Zelf houd ik veel van de natuur. Verder vind ik het leuk om met vrienden en vriendinnen af te spreken. Ook heb ik een mountainbike, waar ik lekker mee door de bossen cross.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd