Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Shaya Schipper
Paraveterinair

Shaya Schipper

Paraveterinair
Paraveterinair
Shaya Schipper
Paraveterinair

Werken met dieren

Ik wilde altijd al graag met dieren werken. Mijn stage voor de opleiding tot paraveterinair heb ik bij AniCura Dierenkliniek De Woldberg gedaan en na afronding mocht ik hier gelijk aan de slag.

De uitdaging en afwisseling in mijn werk vind ik erg leuk. U zult mij het meeste zien achter de balie. Daarnaast doe ik veel op het gebied van landbouwhuisdieren en laboratoriumwerkzaamheden zoals parasitologie, bacteriologisch onderzoek en gevoeligheidsbepalingen.

Senna, Missy, Bentley en Poesje

Thuis heb ik een zwarte labrador Senna, kruising pers Missy, Maine Coon Bentley en rode poes Poesje. Poesje is toen ze vijf maanden was bij ons in de kliniek binnengebracht met een vlooienplaag en bloedarmoede. Ze woog nog maar 800 gram maar knapte gelukkig goed op. We hebben haar eerst tijdelijk in huis genomen, maar mijn vriend kon er later geen afstand meer van doen. Naast onze hond en katten hebben we een groot aquarium met ongeveer 100 vissen.

In mijn vrije tijd doe ik aan paardrijden, op het paard of met de wagen. Verder ga ik graag motorrijden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd