Gratis gebitscontrole

Weten of uw dier pijn heeft door gebitsproblemen? Doe een gratis gebitscheck in februari tijdens de maand van de gebitsverzorging

Bartine ter Harmsel
Paraveterinair

Bartine ter Harmsel

Paraveterinair
Paraveterinair
Bartine ter Harmsel
Paraveterinair

Mijn naam is Bartine ter Harmsel en ik werk als paraveterinair bij AniCura Het Ravelijn in Steenwijk.

Blijven hangen na vakantieperiode

Na het afronden van mijn twee opleidingen in 2016, ben ik in de vakantieperiode gaan werken als paraveterinair bij Het Ravelijn. Dit beviel mij zo goed dat ik na de vakantieperiode ben blijven hangen en nu werk ik hier met veel plezier! Het leukste van mijn werk vind ik de afwisseling en dat ik een bijdrage kan leveren aan het welzijn van een dier.

Ik ben gespecialiseerd in anesthesie en de intensieve opnamezorg. Ik zou me hierin nog verder willen verdiepen door nascholingen te volgen.

Kleine boerderij

Zelf heb ik veel verschillende dieren, waardoor ik weleens hoor dat ik een kleine boerderij heb. Ik heb twee paarden, twee honden, twee katten, twee konijnen en een aantal kippen. Met de honden, twee Shiba Inu’s, fok ik af en toe nestjes. Het is heel leuk om dan puppy’s in huis te hebben!

Verder vang ik regelmatig moederloze dieren op. De dieren zijn afgestaan door hun moeder of verwaarloosd. Dat vind ik dankbaar werk en daarom doe ik het met veel passie.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd