🦷 Maand van het gebit 🦷

Gratis gebitscontrole + 15% korting op alle gebitsbehandelingen. Alleen in februari bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam. Maak een afspraak!

Sharon Stuivenberg
Paraveterinair

Sharon Stuivenberg

Paraveterinair
Paraveterinair

Sharon Stuivenberg

Paraveterinair

Ik ben Sharon Stuivenberg en ik werk als paraveterinair bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam bij de locatie Ommoord Hillegersberg.

Waarom ik ben paraveterinair ben

Van jongs af aan ben ik al gek op dieren. Toen ik heel klein was zei ik dat ik ‘dierenredder’ wilde worden. Toen ik een opleiding moest kiezen, was de keuze dus snel gemaakt. Ik heb toen de opleiding Paraveterinair in Barneveld afgerond.

Het leukste van mijn werk vind ik de afwisseling tussen het contact met de eigenaren en het contact met de dieren.

Fotografie

Mijn grootste hobby is fotografie! Een aantal jaar geleden heb ik een goede camera gekocht en ging ik vaak op pad om de natuur te fotograferen. Ik vind het heerlijk om vroeg op te staan en in de schemer op zoek te gaan naar herten, vossen en ander wild. De natuur is zo prachtig 's ochtends vroeg.

Ik ben nu ook begonnen met hondenfotografie. Al die verschillende honden voor je lens is ontzettend leuk en ook een leuke uitdaging. Ik probeer me nu ook meer te verdiepen in katten- en paardenfotografie.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd