🦷 Maand van het gebit 🦷

Gratis gebitscontrole + 15% korting op alle gebitsbehandelingen. Alleen in februari bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam. Maak een afspraak!

Maxime Laterveer
Dierenarts

Maxime Laterveer

Dierenarts
Dierenarts

Maxime Laterveer

Dierenarts

Mijn naam is Maxime Heijkoop-Laterveer en ik werk als dierenarts bij AniCura Dierenkliniek Rotterdam in de locatie Ommoord Hillegersberg.

Specialisatie en nascholing

Nadat ik mijn studie Diergeneeskunde had afgerond in 2020, mocht ik aan het werk in de spoedkliniek van Faculteit Diergeneeskunde. Daar ben ik opgeleid om laparoscopische sterilisaties te doen, dit is nu een van mijn expertises.

Daarnaast volg ik, samen met 30 jonge dierenartsen uit heel Europa, het Graduate Programme van AniCura. Met dit programma krijg ik twee jaar lang nascholing van verschillende specialisten, en blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vak.

Het leuke van mijn werk vind ik de waardering die je krijgt van de eigenaren als ze hun huisdier weer gezond zien. Daar doe je het echt voor!

Ruby en reizen

Samen met mijn man hebben we Ruby, een fox-red labrador. We doen jachttraining met haar en dat pakt ze goed op! We hopen dat we in de toekomst een nestje puppy’s van haar mogen krijgen.

In mijn vrije tijd reis ik graag met mijn man. We beklimmen bergen, hardlopen veel en zijn regelmatig in de klimhal.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd